Годишната прогноза за 2020-а на астролога Светлана Тилкова - Алена, специално за “Труд”

Уран и Металният плъх променят живота ни

Нептун продължава да е в Риби до 2025 г.

Успехът и провалът вървят ръка за ръка, трябва да разчитаме на опит и знания

Планетата Уран и Металният плъх са господарите на новата 2020 г. Предстои тя да е изпълнена с трудности, изпитания, конфликти, разруха, но и на много работа, спокойствие, градеж. Това гласи астрологичната прогноза на Светлана Тилкова - Алена за 2020-а.

Причината е, че докато Юпитер през 2019 година водеше до войни, битови драми, агресия и смърт, заради една изречена дума, то догодина Уран и без изречена дума ще руши всичко онова, което някой е решил да си присвои, да завладее без да му се полага, да завземе нечии дом, територия на друга държава, само защото цели власт над хората, а защо не и над цялото човечество, казва Алена.

По думите й успехът е гарантиран, ако се отдадем на рутината и натрупания опит, ако разчитаме на знанията и интелекта си. Провалът е сигурен, ако решим да се настаним наготово в нечия чужда обител без оглед на средствата и за сметка на чуждото нещастие или провал.

“Новата 2020 година е подвластна на Уран и вибрация 4. Година на разруха на старото, изживяло времето си битие, съзнание, отношения. Година на градеж и поглед в бъдещето. Уран ни води към промените, към революциите, но в полза на човечеството, защото знае кое е добро за нас. И най-голямата разруха ще бъде полезна и не бива да страдаме за загубеното, защото знаем, че след него идва по-доброто, по-многото, новата любов, новите отношения, но и новият възход... Ако искаме, разбира се”, уточнява Алена.

Тя е категорична, че традициите ще бъдат разчупени, някои от тях дори унищожени. “Уран идва и възвестява градежа на новото, дори ако се наложи да го роди от пепелта, където времето е скрило забравени и полезни знания и умения. Цената обаче може да е висока - земетресения и наводнения, с които да ни напомни за силата на природата заедно с Нептун, който продължава да е в Риби до 2025 г.”, смята астрологът.

“Уран изисква да уравновесим кармата си, затова е необходимо да приемаме без емоция, разумно и спокойно съдбовните изпитания, за което мнозина няма да имат сили и воля. Отношенията на мнозина, делови и лични, ще изживеят своя крах заради Металния плъх, под чийто знак е годината. Той подтиква към крайности в поведението в подвластните на всички зодиакални знаци без изключение. Както сме очарователни, привлекателни, спокойни, уравновесени и весели, така в неочакван миг и неизвестно защо ще избухваме в словесната агресия, която прераства в нападателно поведение, а при някои и във физическа агресия. Хората, обичащи да харчат, сякаш по чудо ще станат пестеливи. Пестеливите или ще започнат да си позволяват повече разходи за себе си, или ще се превърнат в стиснати до маниакалност, преболедуващи всяка изхарчена стотинка”, уточнява Алена.

За мнозина първата половина на 2020-а е проверка за тяхната почтеност, воля, работливост. Издържат ли изпитанията, Уран ще ги зарадва с градеж на новото и заслужено от тях. Провалят ли се, ще бъдат възприемани от околните дори като ненужни, а разрухата, носена от господаря на годината, ще се превърне в ежедневие за тях, изключващо идването на по-доброто в живота им.

През април и май промените са заложени при мнозина, дори и неочаквани - нова работа, преместване в друг град или държава. Лятото е спокойно, защото всичко, започнато от началото на годината, дава своите плодове. При някои богата реколта, при други плевели красиви, но горчиви, ялови. През летните месеци ще осъзнаем дали сме направили верните крачки в началото на годината на Плъха.

“Все пак, предупреждавам, преумората през пролетта на 2020 година може да породи проблеми с нервната система, раздразнителност, безсъние, депресия, тласкащи по-слабите хора и такива, вкопчили се в миналото, към отчаяни действия спрямо околните и себе си. Претоварването с физически труд през лятото, дори и при калени хора води до неочаквани травми, които може да се превърнат в изнервящи хронични болежки”, казва Алена.

Парите ще се множат и при по-бедните заради пестеливостта на Плъха, който никога не се жали от недоимък, защото винаги спастря за черни дни. Металният плъх не обича да рискува и затова наказва авантюристите и любителите на хазарта във всичките му разновидности. Късметът е капан, в който не малко пристрастени ще загубят пари, имоти, жените си дори.

 

България на международната сцена

Да не се допуска вмешателство отвън

Все по-стабилна е родината ни и с нарастващ авторитет, ако продължи да води по същия начин своята вътрешна и външна политика. Предупреждението към президента и премиера, както и към министрите от кабинета, е да не допускат пряко вмешателство на държави извън и в ЕС във вреда на държавата, съветва Алена.

“В никакъв случай в годината на Уран не бива да допускаме опитът на Северна Македония да ни докаже колко стара държава с древна история е, да отрича истината и да унижава нашия народ. Вярно, историята е древна, защото е нашата, българска. Езикът им и той е древен, с което съм съгласна, защото е умишлено осакатен преди 70 години диалект на българския. Време е държавниците ни да преценят дали стремежа на Северна Македония не повтаря този на Йосиф Брос Тито, насаждан години наред във времето на комунистическия режим, че е тяхно правото да са държава, граничеща с две морета - Бяло и Черно”, разяснява тя.

 

Звездни аспекти

Нови политически формации ще блеснат

Трудна година в първата й половина за министър-председателя

За поредна година управляващите в България са подвластни на сериозни изпитания във вътрешен и международен план заради Уран, който ги засилва, и заради рождената дата на България - 27.10.679 г., като вибрация на годината, която ги удвоява, категорична е Алена.

“Правителството е подвластно на трудна година за България, на трудна година в първата й половина за министър-председателя и година на емоции за президента. Ако разумът отстъпи, е възможно противопоставянето да избухне в крайни проявления. Премиерът и министрите да премълчават до последния момент за намеренията и плановете си, където е възможно, за да избегнат злонамерените удари на родна почва, а и от други държави заради родни предатели във всички нива на йерархичната управленска стълбица, които за радост Уран с лекота ще разкрива”, съветва астрологът.

По думите й не съществува астрологична предопределеност за предсрочни избори. “Държавата е във възход, но правя уточнение, че звездните аспекти предполагащи или недопускащи предсрочни избори далеч не зависят само от работата на правителството, което и да е то. Премиерът Борисов, на каквито провокации да е подложен, няма да се подведе от емоциите си и да позволи държавата да бъде ограбена по време на поредното служебно правителство, но и няма да предаде хората, гласували първо за него и едва на второ място за ГЕРБ”, казва Алена.

Според прогнозата й, въпреки това изненади от страна на водещите политически сили няма да липсват. Едната се е свързана с новите политически формации, чиято регистрация ще блесне през 2020 година, въпреки че Уран бързо ще ги заличи, дори и ако бъдат допуснати за участие на парламентарните избори през 2021 година.

 

Изпитания

Рай или ад за Водолея

Зодиакалният знак като проекция на зодиакалното съзвездие е понятие за съвкупност от качества, положителни и отрицателни, а не живо същество. Поради тази причина годината на Уран не би могла да е благосклонна към някои зодии и изпълнена с изпитания за други, независимо дали в любовта или бизнеса, успокоява Алена.

“Дори ако кажем, че Уран ще помага на родените във Водолей, като управител на знака, това е най-общо казано. За някои от родените във Водолей годината ще е върхова в професионален план, за други - пълен крах. Човекът и неговите индивидуални характеристики в рождената му карта твори своя личностен успех или провал през годините. Обобщено правило не съществува”, категорична е тя.

По думите й първо трябва да се изчисли нумерологично личната година на човека. “Ако тя е с вибрация 4 или 9, трудностите ще са ежедневие, а заради емоцията ще са чести скандалите, приключването на отношения, провалените проекти. И тук зодията е без значение. За важното в живота няма типови астрологични съвети”, уточнява астрологът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп