Ути Бъчваров представи новата си книга със 100 семейни рецепти

Ути Бъчваров и Fibank (Първа инвестиционна банка) зарадваха феновете на вкусните гозби с представяне на най-новата книга на прочутия кулинар „100 семейни рецепти с Ути Бъчваров и Fibank”. На събитието, което се състоя в „Парк Център София”, присъстваха куп гости, а най-голямата атракция за тях бе огромният двуметров тиган, в който Ути забърка апетитни ястия.

„Това е най-верният ми помощник. Специалният чугун, от който е направен, е една от тайните защо всичко става толкова вкусно”, заяви готвачът за гигантския уред, с който пътешества из България. Тиганът, направен от чело на парен локомотив от 1907 г., събира около 500-600 порции.

Гостите останаха очаровани от гозбите, но бяха единодушни, че вкусът им се дължи преди всичко на майсторлъка на Ути и едва след това на тигана, който е най-големият у нас.

Присъстващите на събитието имаха възможността първи да закупят новата кулинарна книга и да получат послание с автограф от Ути Бъчваров.

„Животът е вкусен: 100 семейни рецепти с Ути Бъчваров и Fibank” е проект, който банката подкрепя за трети път, а предишните две книги се радват на изключителен успех. И сега, Бъчваров залага на изпитани рецепти, приготвени лично от него. Амбицията на кулинаря е да събере роднини и приятели заедно на трапезата. Ястията са подходящи за изготвяне на меню, както за ежедневна вечеря, така и за специални поводи.

В книгата „100 семейни рецепти с Ути Бъчваров и Fibank” са поместени и рецепти, които щастливи семейства – новодомци, дегустираха в национален ефир в предаването „Животът е вкусен”. На представянето Ути припомни гостуванията си при семейства, които се радват на новите си жилища, благодарение на Fibank.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Гурме