Постоянен арест за десет извършители на тежки умишлени престъпления в Търновско

Рецидивист с 12 присъди ограби ученик

Показват инкриминираните през соца издания на Райко Алексиев

Задържани са трима за грабежи в Пазарджик и Пловдив

Немската окупация на Франция пристига в българския ефир

Генномодифицираната царевица е полезна

Тежка катастрофа с пострадали на пътя Велико Търново – Русе Затруднено е движението при село Самоводене

Започна сезонът на санирането (СНИМКИ)

Комшия облече нощницата на съседа и легна в леглото му

Освободиха майката на близнаците, баба им поискала да ги гледа

Деветнайсет деца пострадаха при катастрофа с училищен автобус в Германия

Бойко Борисов: Предоставихме на Саудитска Арабия предложения за инвестиционни проекти (СНИМКИ) Премиерът се срещна с министъра на външните работи на Кралството Адел Бин Ахмед Ал-Джубейр

Заработи първият паркинг автомат във Велико Търново Стоманените устройства черпят енергия от светлината и са на пет езика

Осъдиха църковен настоятел, присвоил близо 1000 лв. Парите били от рента на църковни земи

Най-малко 24 жертви при нови въздушни удари в Източна Гута

Ученик обра къща в празничния ден

Снимка: Архив

Ученик във ваканция на празничния Ден на будителите обра къща в шуменското село Избул. 16-годишният се вмъкнал през отворен прозорец в дома на жена на 39 г., която отсъствала само за половин час между 12 и 12,30 ч. във вторник. Когато се прибрала, открила, че го няма радиото, флаш-памет, зарядно за телефон и 6 лв. Веднага подала сигнал на полицейския инспектор в селото.

Първият човек, към когото се насочили униформените бил тийнейджъра, който е брат на известния обирджия на баби Асен Милков/31 г./, понастоящем в затвора. Момчето все още кътало плячката си и предало всичко, включително и парите, съобщават от полицията. Това му е първа кражба, казаха криминалисти. Материалите по случая ще бъдат изпратени на Районна прокуратура в Нови пазар с мнение за предаване на комисията за борба с противообществени прояви на непълнолетни.

Иначе братът има 8 обира зад гърба и се прочу след като ограби 73-годишна пенсионерка от Шумен на 1 февруари т.г., на която й прилоша, а Асен се престори на загрижен. Придужи я в линейка до болницата, а там й отмъкна 200 лв., когато благодарната жена понечила да му даде петолевка за грижите. За деянието баткото получи 6 г. затвор.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете