Ученик преби преподавателка

Побеснялото момче нападнало жената със стол

Седемнадесетгодишен ученик нападна и преби със стол учителка в Столичната гимназия по туризъм. Шокиращата случка се разиграла малко след 12 часа, когато момчето било извикано на разговор със зам.-директора Марияна Живкова, заедно с майка си и педагогическия съветник на училището до стаята на охраната. Оказало се, че момчето има много двойки, за които майката изобщо не подозирала, научи „Труд”.

Когато това й било съобщено, ученикът побеснява и се развиква, че всички го мразят и му пишат двойки. В същия момент хуква нагоре по стълбите на училището и влиза в учителската стая окървавен. Крещял, че ще изколи всички, разказват очевидци.

Тогава хваща един стол и пребива с него първата учителка, която вижда в гръб, след което започнал да си блъска главата в стената. Други две учителки се хвърлили да помагат на нападнатата.

Пострадалата Богомилка Николова е откарана с наранявания в „Пирогов”, където е прегледана и освободена. Видимо разстроена от случилото се, тя отказа коментар.

Пристигнали полицаи, които отвели момчето на разпит и на преглед, за да се установи има ли психически отклонения. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Задължително поле