Ученици изненадаха пловдивчани с коледен концерт

Ученици и учители от Средно училище „Свети Свети Кирил и Методий” в Пловдив организираха невероятно коледно тържество в един от търговските центрове в града под тепетата. Те изненадаха пловдивчани с празнична програма, която включваше весели коледни песни, танци и авторски изпълнения на рок. Детски хор „Лоли-поп” и вокална група „Лоли-поп 7” с ръководител Евелина Палакова изпълниха традиционните за Рождество Христово песни и заредиха присъстващите с много настроение.

sp1

С известни рок парчета, под звуците на електрически китари, се представиха учениците на Цветан Карабов. На финала вокална формация „Фолклория", с ръководител Здравко Мандаджиев зарадва гостите с традиционно българско хоро, на което се хванаха всички. Специални гости на празника бяха Дядо Коледа и Снежанка, които се бяха погрижили всички деца да получат мечтаните подаръци.

sp2

„Еко училище на щастието” e девизът на СУ„Св. Св. Кирил и Методий”. Основано през 1971 г., то е уникално с профилираното обучение на певци и инструменталисти в областта на поп и джаз, класическа и народна музика, хореография, информационни технологии с английски език, професия „дизайнер“, професия ,,танцьор“. То е единственото в региона с изучаване на гръцки език. Възрожденският дух в училището съществува в сърцата на учениците и учителите, които поддържат живи всички празници и традиции.

Коментари

Задължително поле