Проф. Тодор Кантарджиев: Починалото 3-годишно дете е било с риновирус

Изпокараха се за неплатения болничен лист (обзор)

Фонд „Земеделие” ще търси 43,1 млн. лв. от къщи за гости за нарушения

Тамер Левент влиза от сериал в сериал

Белият дом публикува стенограмата от първия телефонен разговор между Тръмп и Зеленски

Фалконът ослепя над София (обзор) Не е лошо да се помисли за нов самолет, заяви шефът на “Авиоотряд” 28

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

15 милиона лева от ЕС за детски кътове във фирми

„Нормандската четворка“ се събира на 9 декември

Българите живеят с 572 лв. на месец Пестим от дрехи и мебели, с 16% нарастват разходите за здраве

Пендаровски: Икономическото сътрудничество с Русия не е пречка за членството в ЕС

Тръмп в Лондон на 3 декември

Община Габрово спечели делото срещу местната топлофикация и на втора инстанция

Хазната плаща здравните вноски на 4 млн. души 552 хил. българи не са осигурен, много от тях са в сивата икономика

Министър Петкова: Сигурна съм, че няма да се стигне до нова газова криза

Фандъкова поиска уволнение за шофьора на автобус, отказал да свали специална рампа за инвалид

Кметът на София Йорданка Фандъкова поиска уволнение за шофьора на автобус 72, който е отказал да свали специална рампа, за да може гражданин в инвалидна количка да се качи в автобуса. Шофьорът е посочил като причина ниската си заплата. Според Фандъкова това е недопустимо:
Запознаха ме сутринта с този случай. Тази линия се обслужва от един от частните оператори, но въпреки това ЦГМ си има механизмите за санкции в такива случаи. Новият директор е запознат. Надявам се да предприеме максимално спешни мерки. Лично аз му препоръчах да поиска освобождаването на този шофьор, защото всички трябва да знаят, че това е недопустимо. Това е ангажимент за обслужването на гражданите. След като автобуса има такава възможност, от там нататък вече човешкият фактор трябва да изпълни тези задачи. Шофьорите трябва да бъдат контролирани и всеки, който си позволи подобно отношение, тежко да бъде санкциониран.
/БНР/

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. До кога фандакова ще ни занимава със случаи, които може да се решат и без нейна намеса. Иска от леки неща да прави сериозни точки:) Така ли мърле? Още не е отговорила на въпросите, свързани с реконструкция и ремонти на “крайните“според нейното ограничено мислене,“ квартали“. Алеята по бул д-ти септември, сега цар боклук е източник на непрекъснати травми и стрес за деца и възрастни. Алеята, не е ремонтирана от Татово време, не говорим за красивите розови храсти от двете й страни, които бяха изключително красива гледка през пролетта преди 89г. сега са унищожени. Тази алея е широка 3 м. разделена е на две части – за колоездачи и пешеходци, а тези две част са разделени на още две части, в двете посоки. Малки деца, възрастни хора, бързи велосипеди, летни кънки..Видяхме няколко сблъсквания..Има начин да се регулира, но фандакова нехае. Същото е и за разбитите градинки и незаконните им застроявания + кучетата и мн други нередности, за които фандакова удобно си затваря очите, но не забравя да си получава заплатката..даже не казва колко й дава народа за съсипването..а нехае и за ниските заплати на работещите българи, която я хранят, защото тя никога нищо не е изработила..

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.