Фахрие Евджен иска облекчен график на снимки

Известната актриса Фахрие Евджен, която през април роди сина си Каран, иска сама да отгледа бебето си и да посвети по-голямата част от времето си на него. Както е известно, съпругата на Бурак Йозчивит стана обект на дискусия в социалните мрежи, че все още не е възвърнала предишните си килограми. Известни личности се противопоставиха на тези, които я обсъждат и се подиграват с актрисата, а нейни фенове са любопитни, кога Фахрие Евджен ще се върне на снимачната площадка.

Според новини в турските медии, актрисата е поставила условия пред продуцентите, че може да поеме нова роля, само ако се съобразят с искането й да се снима само по 9 часа на ден и да има 2 почивни дни седмично. Известно е, че отдавна актьорите в южната ни съседка се оплакват от трудните условия и прекомерната им натовареност пред камера - държат ги на снимачната площадка по 14-15 часа.

Фахрие Евджен обаче не иска да се примирява с трудни условия на работа и засега не е поела ангажимент по нов проект, но ако това стане, тя ще държи на поставените от нея условия за облекчен снимачен график.

Междувременно стана ясно, че здравословното състояние на бащата на актрисата - Рамадан Евджен отново се е влошило.

Миналата година той бе опериран от рак в стомаха, за известно време се чувствал добре, но сега състоянието му отново се е влошило. Фахрие Евджен била смазана от новото развитие на болестта и отново е организирала лечението му, настанявайки го в частна болница в Истанбул.

Тревогите на Фахрие Евджен споделя и съпругът и Бурак Йозчивит, с които се залюбиха на снимачната площадка на сериала "Чучулигата", ожениха се и им се роди син.

Коментари

Задължително поле