Фенка на Джан Яман го наклепа в полицията

Актьорът пак ще е екранен партньор на Йозге Гюрел

Продуцентът Фарук Тургут му дава втори шанс

Не престават скандалите около Джан Яман, който в момента гледаме в романтичния сериал “Свободен дух” по bTV. Наскоро една жена пусна сигнал срещу него в полицията. В него се твърди, че той й извил ръката и я изгонил от ресторанта, в който била и тя.

Според журналиста Дилек Яман Гунти турският актьор Джан Яман бил в заведение в истанбулския квартал Ортакьой. В същия ресторант била и 52-годишната му фенка на име Чигдем Гокашан. Виждайки телевизионната звезда, жената поискала да се снима с него. Популярният актьор не отказал, но по време на селфито госпожата прегърнала Яман, а той рязко я отблъснал от себе си. Жената се върнала на мястото си, но продължила да го снима с телефона си, което ядосало актьора и той отишъл до охраната на ресторанта да се оплаче, че го притесняват. Двама пазванти помолили дамата и нейната компания да напуснат ресторанта. Ядосаната Чигдем отишла до масата на актьора и му изкрещяла: “Ние ви направихме известен, а сега заради вас ни гонят от ресторанта!” Чувайки тези думи, Джан Яман й извил ръката. След инцидента Чигдем Гокошан отишла в полицията и подала оплакване срещу Джан, обвинявайки го, че я малтретирал и й нанесъл телесна болка.

Ето как коментира този случай през медиите Яман: “Не е имало инцидент. Аз дори не съм виждал тази жена. Мисля, че тя е решила да се възползва от мен, за да стане известна. Това е всичко”. Актьорът пояснява още, че не е получил официално уведомление от полицията, че има оплакване срещу него.

Междувременно стана ясно, че Джан Яман ще се снима в нов сериал заедно със своята екранна партньорка от сериала “Горчиво и сладко” Йозге Гюрел.

Продуцентът Фарук Тургут, собственик на Gold филм, е избрал двамата актьори за новия си летен сериал “Грешният господин”. Въпреки скандалите около името на Джан Яман, Фарук Тургут, който работи с него в “Свободен дух”, реши да му даде още един шанс да продължи успешната си актьорска кариера. Изборът му тъкмо Джан и Йозге да играят главните роли се базира на това, че и двамата са много популярни в чужбина и така проектът ще бъде продаден успешно извън граница.

Новата романтична комедия “Грешният господин” ще се завърти на малкия екран през това лято.

Коментари

Задължително поле