Фенка на Джан Яман го наклепа в полицията

Актьорът пак ще е екранен партньор на Йозге Гюрел

Продуцентът Фарук Тургут му дава втори шанс

Не престават скандалите около Джан Яман, който в момента гледаме в романтичния сериал “Свободен дух” по bTV. Наскоро една жена пусна сигнал срещу него в полицията. В него се твърди, че той й извил ръката и я изгонил от ресторанта, в който била и тя.

Според журналиста Дилек Яман Гунти турският актьор Джан Яман бил в заведение в истанбулския квартал Ортакьой. В същия ресторант била и 52-годишната му фенка на име Чигдем Гокашан. Виждайки телевизионната звезда, жената поискала да се снима с него. Популярният актьор не отказал, но по време на селфито госпожата прегърнала Яман, а той рязко я отблъснал от себе си. Жената се върнала на мястото си, но продължила да го снима с телефона си, което ядосало актьора и той отишъл до охраната на ресторанта да се оплаче, че го притесняват. Двама пазванти помолили дамата и нейната компания да напуснат ресторанта. Ядосаната Чигдем отишла до масата на актьора и му изкрещяла: “Ние ви направихме известен, а сега заради вас ни гонят от ресторанта!” Чувайки тези думи, Джан Яман й извил ръката. След инцидента Чигдем Гокошан отишла в полицията и подала оплакване срещу Джан, обвинявайки го, че я малтретирал и й нанесъл телесна болка.

Ето как коментира този случай през медиите Яман: “Не е имало инцидент. Аз дори не съм виждал тази жена. Мисля, че тя е решила да се възползва от мен, за да стане известна. Това е всичко”. Актьорът пояснява още, че не е получил официално уведомление от полицията, че има оплакване срещу него.

Междувременно стана ясно, че Джан Яман ще се снима в нов сериал заедно със своята екранна партньорка от сериала “Горчиво и сладко” Йозге Гюрел.

Продуцентът Фарук Тургут, собственик на Gold филм, е избрал двамата актьори за новия си летен сериал “Грешният господин”. Въпреки скандалите около името на Джан Яман, Фарук Тургут, който работи с него в “Свободен дух”, реши да му даде още един шанс да продължи успешната си актьорска кариера. Изборът му тъкмо Джан и Йозге да играят главните роли се базира на това, че и двамата са много популярни в чужбина и така проектът ще бъде продаден успешно извън граница.

Новата романтична комедия “Грешният господин” ще се завърти на малкия екран през това лято.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали