Феновете на „Ботев“ (Пд) скочиха на БФС

Клубът на привържениците на „Ботев“ (Пд) излезе с остра позиция срещу БФС, въпреки успеха с 2:1 над „Славия“ в първия полуфинален сблъсък от турнира за Купата на България.

Протестът на феновете започна още по време на мача, довел до кратко прекъсване. Причина за напрежението в Пловдив бе отменен гол на Стивън Петков заради засада.

“Станахме свидетели на поредното фиаско с марката „БФС“ - пишат феновете в част от декларацията. - Един абсолютен клоун, лапнал свирка, направи всичко възможно да помрачи празника ни и да попречи на „Ботев“ да реши полуфинала. Този инцест не действаше на своя глава, някой го изпрати тук с цел. Този някой ще се опита да довърши своята работа на 24 април“

Подобно крайно мнение изразиха и самите играчи на „канарчетата“ след двубоя на „Коматево“. Тодор Неделев, голямата звезда на тима, бе разочарован от съдийството на Валентин Железов и неговите помощници.

"Досега не бях играл такъв мач – така да ни реже реферът – обясни халфът. - За първи път съм доста изнервен след победа. Не е нормално за всяко падане да дава фаул за тях. Съотношението при отсъждането на нарушенията беше 95:5 за „Славия“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ