Феновете на "Лвески" претърсвани щателно в Словакия

При изключителни мерки за сигурност феновете на "Левски" бяха допускани до стадион "Ружомберок" в Словакия. Привържениците на българския гранд бяха претърсвани щателно от местната полиция на входа на Сектор А, където бяха настанени. Част от тях дори са били принуждавани да се събуват на входа като допълнителна превенция срещу ексцесии на трибуните.

Освен това домакините са проверявали личните карти и дали имената съвпадат с тези на билета, тъй като пропуските са поименни. Заради крутите мерки част от гостуващата агитка влезе със закъснение на стадиона. Едва в 25-ата минута на двубоя приключи проверката, но една част от агитката остана пред съоръжението поради неясни причини.

Припомняме, че домакините предприеха крайните действия още в дните преди срещата. В сряда вечер, на път за Ружомберок, част от феновете на "сините" бяха атакувани в Братислава от ултраси на полския "Краковия" и холандския "Аякс". От словашката полиция реагираха мигновенно и успяха да арестуват 107 души. Българите обаче бяха освободени, тъй като не те са иницирали грозните сцени в столицата на Словакия.

Коментари

Задължително поле