Фенове на "Левски" към Бандаловски: Ще ти счупим зъбите

Привърженици на „Левски“ заплашиха бранителя на „Берое“ Иван Бандаловски със саморазправа. Опитният футболист заяви след успеха на неговия тим над „сините“ в събота, че от столичния гранд е останало само името на клуба. Юношата на отбора от години е недолюбван на „Герена“, но сега фенската страница във фейсбук „Сектор Б се забавлява“ стигна дори по-далеч.

„Това, дали „Левски“ е играл добре или не, го решаваме ние, привържениците му. Докато едни селски бекчета, 'дето не могат чист български да говорят и цял живот чакат мачовете с „Левски“ да се изявят и да им вземат интервю, за да кажат поредната малоумщина, имат право само да си седят в селските отборчета и да си мечтаят да са в такъв клуб, с такива привърженици и с такава история. Защото колкото и загуби да понесем, името, което "само ни е останало", е по-голямо от всички гнусни, помиярски отборчета взети заедно. Това е футболът.

Ние ще се изправим все някога на крака. И ще ни има още минимум 105 години! Ама вие какво ще правите, ако ви счупим зъбите и пропуснете следващия път да говорите за „Левски“? Нещастни мижитурки!“

Часове, след като бе публикуван статусът, той бе изтрит от социалната мрежа. Не е ясно дали става въпрос за санкция от Фейсбук, или е следствие на крайното мнение към играча на „Берое“.

Коментари

Задължително поле