Фенове принудиха футболист да поиска смяна (ВИДЕО)

Прецедент беляза двубоя от Шампионската лига „Бешикташ“- „Лайпциг“ в мача от група „G” на турнира. Младата звезда на гостите, нападателят Тимо Вернер, пожела да бъде заменен още в 33-ата минута. Причината – шумните привърженици на турския шампион.

"Никога в живота си не съм виждал подобно нещо – призна 21-годишният играч след загубата с 0:2 в Истанбул. - Не можех да се фокусирам върху мача. Помолих за тапи за уши, но и това не ми помогна. Продължавах да не се чувствам добре".

Райън Бабел и Талиска бяха точни за успеха на „орлите“, утвърдил тима им на първото място с 6 точки и голова разлика 5:1.

Напечено по трибуните бе и в Москва, където местният „Спартак“ прие мач от турнира за пръв път от 5 година. Като титуляр за руския първенец излезе българският национал Ивелин Попов. Нападателят остана на терена до 85-ата минута, когато бе заменен принудително от Малгарехо. По-късно стана ясно, че състоянието на Попов е добро и той ще бъде на разположение на селекционера Петър Хубчев за мачовете с Франция (7 октомври) и Люксембург (10 октомври).

"Разочаровани сме, че не използвахме шансовете си – призна след срещата Юрген Клоп, мениджърът на „Ливърпул“. - Определено не ни върви. Да, изравнихме бързо, но имахме четири стопроцентвои положения и не ги реализирахме. Същото беше и срещу „Севиля“, когато отново заслужавахме победата. Трябва да сме по-концентрирани пред гола. Донякъде нямахме късмет, но и вратарите на „Спартак“ се справиха впечатляващо. Те спасиха отбора си“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят