Фен предложи жена си на Златан

Manchester United's Swedish striker Zlatan Ibrahimovic celebrates with the trophy after the UEFA Europa League final football match Ajax Amsterdam v Manchester United on May 24, 2017 at the Friends Arena in Solna outside Stockholm. / AFP PHOTO / Jonathan NACKSTRAND

Фен на "Манчестър Юнайтед" предложи жена си на шведската звезда на "червените дяволи" Златан Ибрахимович по време на финала в Лига Европа. Нападателят, който лекува тежка контузия, е с изтичащ договор и по всичко личи, че няма да продължи кариерата си на "Олд Трафорд".

"Златан, остани и ще имаш жена ми", такъв транспарант опъна привърженикът на "червените дяволи".

Ибрахимович се зарадва на офертата и дори си направи селфи пред транспаранта, като разпъди с жест фотографите, за да има по-добра видимост към надписа.

Въпреки своята травма нападателят се появи на стадиона с голф бъги и облечен в анцуг. След последния съдийски сигнал Златан вече беше на терена, за да поздрави съотборниците си за успеха и победата срещу бившия си клуб.

"Скоро ще съм готов за игра, но ще видим къде - каза Златан. - Жалко, че пропуснах финал, исках да съм на терена, но нещата са такива, каквито са. Важното е, че победихме и вдигнахме трети трофей от пет възможни през сезона."

Фен предложи жена си на Златан

В съблекалнята след награждаването Ибрахимович позира с 33-тия си трофей в кариерата, като бе нахлузил на контузения си крак купата в Лига Европа като ботуш. Това бе първият му евротрофей.

"Това, което се случи с него е несправедливо - каза Жозе Моуриньо, мениджърът на "Юнайтед". - Това е доказателство, че не само животът е несправедлив, но и самата игра. За него това щеше да бъде невероятна нощ, ако беше на терена в своята родина. Да не забравяме, че "Аякс" е първата голяма крачка за него в бляскавата му кариера."

35-годишният нападател изигра общо 46 срещи за "Юнайтед", в които вкара 28 гола. В момента името му е свързвано с трансфер в САЩ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят