Фермер се ожени в параклиса на княгиня Калина

Станислав от риалити предаването на Би Ти Ви приключи с ергенлъка

Сред гостите били волейболистът Владо Николов и финансистът Владо Каролев

Един от най-колоритните и откровени участници в третия сезон на риалити шоуто “Фермата” - Станислав, приключи с ергенлъка и се ожени за голямата си любов Теодора научи “Труд”. Въпреки че връзката им датира едва от година, двамата били наясно, че искат да прекарат живота си заедно, затова и решението да станат съпрузи било взето бързо и лесно.

Станислав се проявил като истински романтик в момента, в който поискал ръката на любимата си. Една вечер, след като се прибрали у дома и Теодора влязла в спалнята им, на пода я очаквало сърце от свещи и огромен букет цветя. Освен това цялата стая била обсипана с листенца от рози. Станислав паднал на коляно и й поискал ръката.

Само преди дни се състоя и самата сватба. На нея присъствали 200 души, като сред тях били и някои от участниците от третия сезон на “Фермата”. Гости били Гечо, волейболистът Владо Николов и финансистът Владо Каролев заедно със съпругите им. Фермерската група била допълнена още от Валерия, Марина, Яни и мама Галя. Както те, така и останалите присъстващи на брачното тържество, останали очаровани от организацията, която младоженците направили за големия си ден.

През деня Станислав и още 15 близки приятели заминали за Червен бряг, за да вземат булката от родния й дом. Цялата група била облечена в народни носии и всички носели пушки, пистолети и саби. След като избили току-що сменената външна врата на кооперацията, в която Теодора живее, Станислав спазил традицията да поиска ръката й и от родата – първо от баба й, след това от баща й и майка й.

Църковният брак на двойката се състоял в Царска Бистрица, в параклиса, който преди години цар Симеон построи за венчавката на дъщеря си княгиня Калина. Теодора дори се пошегувала, че “сега друга принцеса се жени”.

Гражданският ритуал бил изнесен в Боровец, където се състоял и сватбеният купон. Сред изненадите на вечерта бил фолклорен ансамбъл, а след рязането на тортата на сцената в залата излязъл Гъмзата с оркестъра си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл