Фики и Гюлджан си казаха „Да“ пред 600 души

Двамата официално обявиха, че очакват бебе около 3 март

Купонът продължи до 5 часа сутринта

Хитовият попфолк изпълнител Фики и любимата му Гюлджан си казаха заветното „Да“ пред малко повече от 600 души вчера. Семейство Стораро вдигна сватбата на годината в шоубизнеса, като купонът започна от рано и приключи в 5 часа сутринта на другия ден.

Младоженците спазиха повечето от традиционните сватбарски обичаи. Фики събра приятели и роднини пред семейната сладкарница в ранния следобед и след като се повеселиха под ритмите на оркестър, отидоха да вземат булката от вече общото им семейно жилище. Макар да живеят заедно, той не беше виждал роклята й предварително, и не можеше да скрие сиянието в погледа си при вида на красивата си бъдеща съпруга. Двамата, в присъствието на кумовете си – Галена и Галин, се върнаха пред сладкарницата за още танци и веселби.

Не малка част от гостите предпочетоха да дойдат направо в залата, където настаняването започна в 18 часа и още при влизането си всеки получи подарък за спомен. Малко по-късно в зала EFE на хотел „Маринела“ пристигнаха, предвождани от оркестър и булката, младоженецът, кумовете и шаферките влязоха. Фики и Гюлджан се врекоха във вечна вярност на изнесена церемония в присъствието на длъжностни лица. Водеща на сватбата беше Станислава Ганчева, а съпругът й Краси Радков се включи с няколко скеча и песни от репертоара на Ку-ку Бенд. Той поздрави младото семейство лично от името на Слави Трифонов, който на същия ден беше рожденик.

След подписването Гюлджан настъпи Фики, но при разчупването на питката той взе по-голямото парче, така че не е ясно кой ще командва в къщата им.

Последва даряването на подаръците. Първи на сцената излязоха Тони Стораро и съпругата му. Човека глас каза, че освен, че им дават живота си, са им подарили апартамента, в който вече живеят и един автомобил на „дъщеря му“, както той се обича да се изразява, защото не я възприема като снаха, а като дъщеря. Автомобилът си има и мисия – в нея да се вози внукът му. Новината на вечерта дойде, когато младите влюбени за първи път официално признаха, че очакват мъжка рожба, която ще се появи около рождения ден на Фики – 3 март, и ще носи името на дядо си Тунчер, но ще го наричат като него Тони.

С приключването на тази официална част, в която младоженците минаха да поздравят и да си кажат „Наздраве“ с всички, при което им раздадоха по още един подарък – сувенир ангелче. След това започна истински концерт на едни от най-големите балкански звезди – Cengiz Kurtoglu, Zafiris Melas, Haktan Canevi, Hakan Altun, при когото на сцената се качи и Тони Стораро, за да изпеят заедно песента му „Искам любов“. Специална изненада беше и най-добрата турска танцьорка на ориенталски танци Didеm.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица