Фики събра Преслава и Галена на една сцена

21-годишният изпълнител направи промоция на дебютния си албум Is This Love

Младият талант впечатли ВИП-овете със своите хитове

Попфолк изпълнителят Фики Стораро и най-големите имена в родния шоу бизнес се събраха на една сцена по време на промоцията на дебютния албум на певеца Is This Love. Сред ВИП-овете, които запяха в дует с 21-годишния талант, бяха скараните приятелки Преслава и Галена. Двете красавици заровиха томахавките заради младия Стораро и без никакви притеснения се включиха в представлението.

Певицата на годината Преслава асистира на Фики в изпълнението му на баладата „Душа“ и след това се раздаде за общата им песен „С тебе или никой друг“. Бременната Галена пък изгря на сцената в края на първата част, за да изпее своята част от хита „Кой“.

Промоцията на дебютния албум на Стораро-младши, който включва 20 песни в различни стилове на български и английски език, беше изцяло на живо с музикален бенд.

„Вечерта на изненадите“, както я кръсти водещият Драго Драганов, включваше още лайф изпълнения на хитовете „Беше обич“, „Горе-долу“, „Вертолета“, „Бум“, „Джале, Джале“, „С друг ме бъркаш“ и „С тебе или с никой“, както и новите парчета „Ти си ми сърцето“ и „Тук съм“.

Освен Преслава и Галена на сцената с Фики запяха и неговият баща Тони Стораро и колежката му от „Пайнер“ Деси Слава. Звездното семейство изпълни един първите хитове на младия талант „Кажи ми като мъж“, с което трогнаха цялата зала. Гласовитата блондинка пък асистира на Фики за фолклорните парчета.

Анелия, Андреа, Кали, Илиян, Евгени Минчев, Жени Калканджиева и Златка Райкова също се откроиха сред ВИП гостите, които подкрепиха младия певец. Концертът завърши със „Сбогом моя любов“ на Васил Найденов.

24-3 24-4

 

 

 

 

 

 

 

Двойна радост

Семейство Стораро празнува и рожден ден

Звездата не спираше да се усмихва

Семейство Стораро имаха двоен повод да празнуват на 30 ноември тази година. Освен промоцията на дебютния албум на Фики, който е троен - две CD-та и едно DVD, най-малкият наследник на фамилията имаше и рожден ден. На бляскавата церемония в едно от най-изисканите столични заведения единствените по-щастливи от 21-годишния изпълнител бяха неговите родители. Те се бяха погрижили за две торти, като при изнасянето и на двете стояха при децата си. Нито Тони, нито съпругата му успяха да скрият гордостта в очите им след края на събитието.

Освен с музикалния си талант Фики Стораро успя да привлече погледите и с външния си вид, докато беше на сцената. За 105-те минути, в които Стораро-младши беше на сцената, той смени два тоалета - първият строго официален с риза с корони на яката и елек, а вторият - спортно-елегантен, избрани от стилиста му Стоян Апостолов-Стоянски. Гостите на галавечерта упорито коментираха и сценичното поведение на звездата на „Пайнер“. Дори и злите езици не можаха да отрекат, че Фики блестеше от щастие и цяла вечер не спираше да се усмихва.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица