Филип Киркоров с грандиозно шоу в зала «Колодрума» в Пловдив на 24 септември

Градът под тепетата е една от спирките от световното турне на Краля на руската поп музика

България е част от тазгодишното световно турне на Краля на руската поп музика Филип Киркоров, който ще гастролира през месец септември у нас с шоу спектакъла «Я» (бел. Автора «Аз» в превод от руски)последователно в Русе, Варна, Бургас, Пловдив (зала «Колодрума» на 24 септември) и София.

«Я» е високотехнологична програма, в която участват 80 артиста, подбрани с кастинги от цяла Русия. На сцената, окъпана в светлина, са позиционирани красиви, огромни, трансформиращи се крила и лед екрани с впечатляваща, концептуална визуализация.

Спектакълът «Я» е с продължителност 150 минути, през които зрителите ще чуят освен хитсинглите и песните от новия албум на звездата, твърдят организаторите на турнето у нас, които гарантират незабравими изживявания на публиката в петте града.

Впечатляващият международен екип, стоящ зад грандиозното шоу, включва режисьорите Франко Драгоне и Павел Брюно, създадали 5 проекта на Цирк Дю Солей и бляскавото шоу на Селин Дион «A New Day», американския хореограф Тони Теста, работил с Майкъл Джаксън, Джанет Джаксън, Кайли Миноуг, белгийския Архитект и дизайнер Маркос Винал,художника на осветлението Алан Лорти и френския музикален директор Иван Касар, работил с Лара Фабиан, Джони Холидей.

Филип Киркоров е без съмнение най-успешният артист на руската музикална сцена, който поставя летвата все по-високо с всяка нова продукция. Най-продаваният, руски изпълнител за всички времена  никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България, тъй като е роден на 30 април 1967 г. във Варна, в артистичното семейство на български певец от арменски произход и рускиня.

Артистичната му кариера се отличава с триумфални победи, скандали, престижни награди и изпълнения на известни световни сцени - Madison Square Garden, Friedrichstadt Palace, Grand Theater, Jubilee Theater, Taj Mahal, Roy Thompson Hall, MGM Grand, Карнеги хол в Ню Йорк.

Билетите за концерта вече се разпространяват в мрежата на EVENTIM.BG, централната каса на НДК, бензиностанции OMV, мрежите на Office1, Orange.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят