Филмът "Лошо момче" с предпремиерни прожекции в 10 града

Преди да тръгне официално по кината в цялата страна на 12 април, филмът на БНТ „Лошо момиче“ ще бъде показан с ексклузивни прожекции в 10 български града. Началото на предпремиерното турне на лентата ще бъде дадено в родния град на нейния сценарист и режисьор Мариан Вълев – Варна на 5 април. Следват прожекции с участието на творческия екип и актьорския състав в Търговище (6 април), Велико Търново (9 април), Пловдив (10 април), Враца (13 април), Видин (13 април), Габрово (14 април), Карлово (14 април), Благоевград (15 април) и Ловеч (16 април). Гала-премиерата на продукцията в София ще бъде на 11 април.

За нетърпеливите да гледат „Лошо момиче“ във Варна „Фестивален и конгресен център“ е подготвил специално киноизживяване. Откриващата прожекция на турнето ще е и първа за ФКЦ-Варна, реализирана на новата лазерна кинопрожекционна система, която към момента е единствена по рода си за Източна Европа. Високото качество на прожекцията предлага 4К резолюция, разкривайки и най-малките детайли от филма.

Филмът „Лошо момиче“ беше представен в рамките на Международния филмов фестивал „София филм фест“ в средата на месец март тази година. Продукцията на БНТ беше едно от 10-те заглавия в специалната секция на фестивала „Ново българско игрално кино“.

„Лошо момиче“ е продукция на Българската национална телевизия, а изпълнителен продуцент е Нина Алтъпармакова. Разпространител на филма е „А Плюс Филмс“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони