Финансова инжекция за секретен "Левски"

Финансова инжекция в "Левски" преди мача с "Локомотив" (Пловдив) в неделя. Играчите получиха забавената заплата, която трябваше да е по сметките им още в средата на януари. На официалното представяне на Георги Дерменджиев в сряда стана ясно, че всичко ще бъде изрядно най-късно до края на седмицата. Още в сряда сутринта обаче футболистите бяха зарадвани и ще излязат максимално мотивирани в първия мач през 2019-та година.

"Левски" се готви максимално концентрирано за двубоя. Тимът дори спретна секретна контрола вчера. Тя се игра на официалния терен на стадион "Георги Аспарухов" и бе забранена за фенове и медии. Спарингът бе срещу юношите до 18 години, като и на родителите им бе обявено, че няма да могат да наблюдават проверката. Дерменджиев изпробва титулярния състав за "Локомотив", както и няколко тактически постройки и статични положения.

В неделя срещу "черно-белите" ще помагат дейно и феновете. Привържениците купуват усилено билети за двубоя, като очакванията са на трибуните да има над 6000 зрители.

Живко Миланов има лека травма, но се очаква да бъде готов за мача. По всяка вероятност бранителят обаче ще остане резерва. Момчил Цветанов от „Локомотив“, също има проблеми. От лекарския щаб на „смърфовете“ обещаха, че ще направят всичко възможно, за да вдигнат новото попълнение на крака за неделния сблъсък.

Снимка: Денислав Стойчев

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ