104-годишен варненец получи дарове от кмета

Наблюдават трима българи за симптоми на коронавирус

САЩ забраняват използването на китайски дронове

Задържаха трима, секли незаконно и продавали дърва по къщите Конфискува се и дървеният материал от имотите на купувачите

До 100 хил. лева глоба за нарушения при храните

Кола излетя от пътя и се преобърна край Благоевград

Полицията в Несебър състави 46 акта за 24 часа Мъртво пиян водач спипан в Бургас

Фалшиво сирене откриха на Женския пазар

Работодатели: Партия „Възраждане“ няма място на протеста на бизнеса

7 продуцентски къщи с интерес да снимат в Бургас

Представители на бизнеса протестираха пред община Варна

Обявиха учредителната декларация на партия „Има такъв народ“

Ердоган: Планът на Тръмп за Близкия Изток е неприемлив

РИОСВ откри нарушения в горялата автоморга в Хасково, глобяват я

По 50 ТИР-а с боклук на денонощие минавали през Дунав мост-2

Фирма гневна за преписан на ЦСКА имот

Фирма „Камеко“ оспорва имот, който е преписан на обявеното в несъстоятелност дружество ПФК ЦСКА АД. Нивите в град Бяла са включени в разпределението на 8-те милиона лева, които елитният ЦСКА трябва да плати.
„Административният и Върховният административен съд, признаха, че ЦСКА неправилно е бил записан като собственик по отменен устройствен план на зоната в гр. Бяла – твърди фирмата. – Въпреки 4 съдебни решения в процеси с участието на ЦСКА, синдикът все още се опитва да продаде чуждия имот. Молби за предотвратяването на тази незаконна продажба са изпращани многократно още преди началото на продажбата на синдик Милева.
Ако въпреки всичко това се стигне до продажба, възникват основателните въпроси – какъв е този синдик, който не признава съдебните решения? Съдебните решения означават ли нещо? Ако с 4 съдебни решения е признато, че ЦСКА не притежава чужд имот и въпреки това го продаде, то над закона ли е ЦСКА? Ако собственикът на един имот има 4 съдебни решения в негова полза, но се допусне да му продадат имота, какъв смисъл има изобщо да водим дела и каква е действителната стойност на едно съдебно решение? Ние правова държава ли сме и какъв е смисълът от съдебната система?“

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.