ФИФА покани Стоичков в Саудитска Арабия

Пламен Делев, един от най-запалените фенове на ЦСКА и синовете му, бяха сред първите, които влязоха в новия магазин на Христо Стоичков.

Ръководството на ФИФА покани Христо Стоичков да бъде официален гост на световното клубно първенство в Саудитска Арабия. Президентът на централата Джани Инфантино е близък приятел на Кавалера на "Златната топка" и иска да е до него на турнира в Джеда, където големите фаворити са "Манчестър Сити" и "Флуминензе".
Стоичков призна за поканата при откриването на четвъртия магазин на своята марка H8S и втори в София след този в залата на славата. "Далеч съм от българския футбол и не искам да коментирам - каза Камата. - Илиан Илиев беше отличен футболист и е кадърен треньор. Жалко, че не попадна в групата за световното първенство в САЩ. Едни от последните ми мачове в националния отбор бяха с него. Дано се справи. България има много диаманти, но няма кой да ги полира. Аз работя за една от най-големите телевизии в света TUDN, правим рекорд след рекорд. Сега отивам да коментирам жребия за Евро 2024, след това съм на световното клубно първенство. Гордея се, че  стигнахме до 75 000 тираж на моята "История" и до четвърти магазин на марката ми. Всичко започна от един подпис, на който през годините добавях по нещо. Ето сега колко много хора виждам с него. И признавам, че съм много щастлив от любовта на феновете ми."
Традиционно за снимка и автограф със Стоичков се наредиха безкрайна опашка. Но най-известният българин по света спази обещанието си никой да не си тръгне с разочарование. Без да гледа часовника, легендата обръщаше най-много внимание на малчуганите. Пламен Русев, един от най-запалените фенове на ЦСКА, го изненада с издания на испанското списание "Дон Балон" от времето, когато взе "Златната топка". За Стоичков бяха отделени 10 страници, а изданието избра Ел Булгаро Феномено за футболист №1 на Примера дивисион.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ