Фолкпевица: Ако транс хората ви притесняват, гледайте риболов

Грандиозната церемония по откриването на Олимпийските игри се състоя в Париж снощи, но едно представление привлече особено вниманието на публиката, макар и предимно в негативен смисъл.
Човек, боядисан в синьо, с ярко оранжева брада беше ситуариан в чиния с плодова салата и след това започна да пее. Той беше почти гол, а цялото изпълнение предизвика лавина от коментари поради това, че "синият смърф", както бе наречен, трябваше да бъде образът на бог Дионис. 

Сръбската фолк певица, позната и у нас, Сека Алексич коментира церемонията и изрази отношението си към споменатото изпълнение по свой начин.

-Ако транс хората и драг кралиците ви притесняват, гледайте предавания за риболов. И те могат да бъдат много забавни - каза Сека на много потребители в социалните мрежи, които не харесаха предаването, цитирана от сръбския вестник "Телеграф". 

Нейният колега певецът Филип Катерин трябваше да представлява гръцкия бог на плодородието, растителността, живота, виното и удоволствието Дионис, но май не му се получи. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена