Фолк звездите Анелия и Галин ще пеят на събора на най-младата община у нас

Две от звездите на родния поп фолк – Анелия и Галин, ще пеят по време на тридневния летен събор в най-младата община у нас – Сърница, който ще се проведе на 11, 12 и 13 август. Лично кметът Неби Бозов и председателят на Общинския съвет Салих Османджиков канят всички жители и гости на Сърница да присъстват на празника и се повеселят по време на тридневния музикален маратон край бреговете на язовир „Доспат”.

Община Сърница беше създадена на 1 януари 2015 г. с указ на президента Росен Плевнелиев и освен града включва и селата Побит камък и Медени поляни. Всенародното веселие в Сърница пък ще стартира на 11 август (петък) от 19 часа с изпълнения на местни самодейни състави, народната певица Савка Сариева и поп фолк фурията Галин. Върхът в съботната програма на 12 август ще е концертът на Анелия, а преди нея на сцената в центъра на Сърница ще се вихрят народните изпълнители Росица Пейчева и Николай Славеев със своя бенд, както и куп самодейни състави от съседни общини в Родопите, като празненствата ще започнат в 11 часа преди обяд и ще продължат до полунощ.

Виевската фолк група пък ще весели жителите и гостите на Сърница в продължение на 2 часа на 13 август, като съборът в последния трети ден започва от 11 и ще продължи до 16.30 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони