Мариана Попова отрече да ревнува Плачков в „Пътят на честта“

Водата на Перник не стига дори за режим от 20 часа до 8 сутринта

Иван Гешев е избран окончателно за главен прокурор

Сотир Цацаров: Нямам основания да не подкрепя Иван Гешев

От 1 юли догодина минималната пенсия ще бъде 250 лева

Въведоха воден режим в две села във Варненско

Община Шумен събра 84% от налозите

Италианската полиция откри един тон кокаин в контейнер с банани

Съсипаха я тая държава – любимо клише на българина

Отпаднаха близо 40 % от кандидатите за матроси

Откриха Седмия международен форум „Балканите – език, история, култура“ във ВТУ В двудневната среща ще вземат участие около 60 учени

Бъдещето на еврото представи в Стопанска академия инвестиционният банкер Гордан Кер

Двама мъже опитаха да оберат хасковлия, след като го заплашиха с нож

Шампионите от „Санк Петербург“ играят „Лебедово езеро“ два пъти

Изследват кръвната захар на 1147 ученици в Търново по проект на Ротари Клубът тази вечер прави благотворителна акция за реализирането на „Плод за капка кръв”

Френският формат Traveler On Stage идва за втори път в Пловдив

 Второто издание на международния форум за хора със страст към пътешествията Traveler On Stagе (TOS) в Пловдив ще се проведе на 19 ноември от 19 часа в клуб „Vintage House“ в града под пететата.
Traveler On Stage
Traveler On Stage е независимо събитие без политическа, комерсиална или религиозна цел, което се стреми да популяризира всякакъв тип пътувания, без значение колко далечни са те, колко дълго са продължили и как са организирани. Интересното във форума е това, че по подобие на японския формат PechaKucha презентаторите имат точно 6 минути или 18 слайда по 20 секунди всеки, за да разкажат своите вълнуващи истории и да ни заразят с вируса на пътешественика.
TOS се заражда в Тулуза през 2014г. и се провежда само във френски градове до месец юни 2016 г., когато за първи път напуска пределите на Франция, за да направи своята международна премиера в Пловдив. За да подаде ръка на прохождането на формата в България, у нас пристига Симон Вашер, един от основателите. В негова чест първото събитие се провежда на английски език. Второто издание на TOS ще се проведе изцяло на български език. „Очакват ви 10 необикновени приключения на 10 обикновени пътешественици. Краткият, но изключително вълнуващ формат на събитието със сигурност ще ви откъсне от ежедневието, ще ви гарантира прекрасни емоции и ще ви разходи по различните краища на света само за една съботна вечер“, твърдят организаторите и припомнят мисълта на Марк Твен: „Пътуването е фатално за предразсъдъците, фанатизма и тесногръдието“.
error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.