ФСБ превземат крепостта "Хоталич" в Севлиево

ФСБ ще превземат средновековния град и крепост "Хоталич" в първия ден на Рок фест "Хоталич" - Севлиево`2018.

Рок легендите обещават грандиозно шоу с незабравимите хитове: „Високо“, „Протегнах две ръце да те прегърна“, „Обичам те дотук“, „След десет години“, „Пак ще се прегърнем“ и много други. Това е единственият фестивал с участието на бандата тази година у нас.

Останалите изпълнители в рок феста все още се пазят в тайна, но организаторите споделят, че готвят много изненади.

Второто издание на феста в Севлиево ще бъде едно от мега музикалните събития на годината, а Севлиево ще затвърди окончателно титлата, която получи миналата година като „новата рок столица на България“.

За втора поредна година организаторите ще обявят и конкурс за най-добра фотография от рок феста.

Припомняме, че миналогодишният фотоконкурс „СЕВЛИЕВО РОК“ вдъхнови хиляди любители на обектива да заснемат неповторими мигове от шоуто и атмосферата, а спиращи дъха кадри запечатаха магията на древната крепост "Хоталич".

„Община Севлиево очаква всички феновете на рока на Втория национален рок фест „Хоталич“, който ще се превърне в традиция, благодарение на общите усилия на общината и на спонсори", коментира кметът на Севлиево д-р Иван Иванов. По думите му "тази година ще изненадаме приятно феновете и ще им подарим едно незабравимо изживяване".

Коментари

Задължително поле