Фуркан Палалъ: Разполагам сам със себе си

Знаем го от сериала "Стая 309" - Фуркан Палалъ. Следвал е "Геоложно инженерство", но няма и един работен ден по специалността. Записва курс по театрално майсторство, което го стимулира да запише още едно висше - "Радио и телевизия".

Печели конкурса "Най-добър модел на Турция" и получава малка роля в "Огледален свят", а след това и първата главна в "Стая 309".

Последната новина в личен план около Фуркан е, че се е залюбил с Аслъ Бекироглу - екранната му партньорка от новия сериал, в който се снима „Mоите сладки лъжи".

Предлагаме ви част от последното интервю на Фуркан Палали за в. "Хюриет".

- В последно време ви гледаме само в главни роли. На какво се дължи този успех - на вашите способности или на външния ви вид?

- И двете, но бих предпочел да пишат за мен "успешен актьор" вместо "привлекателен актьор ". Не полагам особени грижи, за да съм хубав.

- Когато започна излъчването на последния сериал, в който участвате, излезе новина, че специално сте тренирали, за да се в перфектна физическа форма.

- От 2010 г. тялото ми не се е променяло. Винаги съм бил мускулест. Никой не ме е виждал със стомах. За това ме учуди тази "новина".

- Наистина демонстрирате перфектно тяло в "Моите сладки лъжи", целенасочено ли го правите?

- Не, просто образът го изисква.

Готов съм да се събличам , ако ролята го иска.

Предавам истинност на героя ми, а не сексуалност.

- Завършили сте инженерна геология, а имате магистърска степен по радио и телевизия. Това не е ли част от желанието да станете известен?

- Никога не съм имал такова желание.

- И защо, каква е причината?

- Всъщност исках да работя в областта на геологията. По това време скъсах с приятелката си, бях много ядосан, промених всичките си мечти, които имах по-рано, и направих драстична крачка встрани.

- Вие сте от град Коня. Не ви ли бе трудно да заживеете в Истанбул?

- Израснах в много любяща среда. Баща ми беше търговец на едро, а майка ми е домакиня. Имам още един брат. Когато пристигнах в Истанбул, не познавах никого. Бях поканен за първи път на интервю за работа в района на Меджидиекьой. Питах къде се намира сградата, в което имах среща. Казаха ми, че е на разстояние 20 минути, стори ми се толкова далече, че исках да взема такси, но шофьорът ми се изсмя и подмина.

- Кое е най-трудното в това да бъдеш популярен?

- Ограниченията в живота. Винаги трябва да се съобразяваш как изглеждаш, как се държиш...

- Казвал сте, че разполагате сам със себе си. Какво точно значи това?

- Ако не искам да правя нещо, никой не е в състояние да ме накара да го направя.

- Как трябва да се облича жената до вас?

- Жената, която е в живота ми, трябва да бъде с нормална визия и да се облича прилично. Например, да не носи предизвикателни тоалети или токчета, ако сме на излет.

- Значи вие сте гол до кръста на телевизионния екран, а любимата ви трябва да се облича според вашите предпочитания... Не е справедливо...

- Не ходя по улиците гол до кръста. Правя го изключително на работа, ако ролята изисква това.

- Силно любящ човек ли сте?

- Според хороскопа съм Скорпион. Това може да е причината за моята ревност. Аз съм предана личност. Ако имам жена до себе си, тогава няма никоя друга, освен нея. Затова не бих простил изневяра.

- В сериалите има много сцени на целувки и прегръдки. Това важи и за вашия нов проект...

- Нали искаме да създаваме проекти, които да се конкурират по целия свят ...

- Неотдавна се заговори, че се срещате с партньора си от поредицата Аслъ Бекироглу. Вярно ли е?

- Има добра енергия по между ни.

- В предишния сериал пък ви преписаха връзка с Демет Йоздемир. Любовта на екран провокира ли и любов в живота?

- Всичко това са клюки. На снимачната площадка на поредицата непрекъснато сте заедно с екранната партньорка. Ако има взаимна енергия и съвместните сцени ви карат да имате истински чувства, възможно е след известно време те да се превърнат в любов.

- Колко професионално е това?

- Не мисля, че някой е толкова професионален /смее се/.

Коментари

Задължително поле