Хазал Кая е бременна

Световноизвестната млада актриса, позната у нас с ролите си в "Забраненият плод" и "Огледален свят", очаква бебе от съпруга си Али Атай, за когото се омъжи преди два месеца. Благата вест издават близки до светската двойка, която все още предпочита да не я оповестява публично.

С бременността на Хазал идва въпросът каква ще бъде съдбата на сериала, в който се снима вече два сезона с голям успех - "Нашата история". Първоначалната информация бе, че семейната трагикомедия на FOX ще бъде финализирана именно заради бременността на Кая, но същевременно стана ясно, че нейната героиня Филиз също забременява.

Хазал Кая се омъжи за Али Атай на 7 февруари и още в края на март се чу, че актрисата е бременна, но тя и съпругът й отрекоха тази новина. Отговаряйки на въпросите на репортерите, Хазал каза: "Не знам кой е измислил тази новина, аз наистина искам да стана майка, но засега няма нищо такова."

Кега, според сведенията на вестник "Хюриет", Хазал и Али скрили бременността от всички, защото искали да изчакат малко, но вече споделили тази добра новина с близките си приятели.

Известно е, че Хазал не обича да привлича внимание върху себе си. "Знам, че изглеждам непроницаема отвън, но това не е така. Познавам актьори, за които е много важно да привличат вниманието върху себе си, но аз не съм сред тях", категорична е актрисата.

Коментари

Задължително поле