Хали Бери тренира с "българска чанта"

На 52 години Хали Бери е в по-добра форма от всякога, като не се страхува да експериментира с различни спортове и фитнес уреди, един от които е българско производство.

Въпросният уред, носещ името Bulgarian Bag, представлява тежест с формата на буквата С, изобретен от българина Иван Иванов. Спортистът се вдъхновява от овчарите, които преди години са носили агнета на гърба си и така решава да пресъздаде формата и тежестта на агнето, като включи уреда в тренировките за повече сила и издържливост.

Самата Хали Бери публикува няколко кадъра, на които използва тежестта, а към тях написа:

"Моят треньор Пийт ми представи уреда Bulgarian Bag и аз съм възхитена! Включихме го в силовите тренировки и кардиото, но може да се използва във всяка тренировка".

Актрисата много често разчита на бойните изкуства и бокса, за да вае фигурата си, но не пропуска да добави кардио и йога към тренировъчния си процес. Хали Бери внимава и с храненето, като от доста време спазва кето диетата, с която се приемат много мазнини, умерено количество протеин и почти никакви (или много малко) въглехидрати.

52-годишната Хали страда от диабет от близо 30 години и твърди, че тази диета й помага в борбата с болестта, както и в тази със стареенето.

Коментари

Задължително поле