Хари Дийн Стентън в топ форма на 90 години

Режисьорът Дейвид Линч с малка роля

Легендарният актьори и музикант Хари Дийн Стентън демонстрира прекрасна актьорска форма, ако се вярва на многото положителни отзиви за драмата с елементи на комедия “Lucky”. По време на снимките той е на 90 години, а сега вече е на 91 и продължава да работи в шоубизнеса.

Филмът е режисиран от Карол Дейвид Линч и притежава впечатляващ актьорски екип.

28-3-kum-text-3-lucky

Сега получаваме първия трейлър и плакат на филма, в който Линч е събрал доста впечатляващ екип. Освен големия Хари Дийн Стентън, тук участват още Рон Ливингстън, Ед Бегли джуниър, Том Скерит. В малка роля тук се изявява и иконичният режисьор Дейвид Линч, който тук е само актьор. Линч е работил със Стентън по няколко свои проекта и двамата имат дългогодишно приятлство.

“Lucky” разказва за духовното израстване на 90-годишен атеист и странните герои, които обитават забутано пустинно градче.

28-1-kum-text-3-lucky

След като е надживял всичките си връстници, безкрайно независимият Лъки се оказва в заника на живота си, търсейки просветление.

Според официалния синопсис, филмът е едновременно “любовно писмо към живота и кариерата на Хари Дийн Стантън и размисъл над самотата, духовността и човешката връзка”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино