Хванахме четирима топ бандити

Снимка: Архив

Заловени са четирима топ бандити, след две кражби и един грабеж на сейфове в София. Това са Владислав Г. – Ади, Иван Турчина, Павел Пачата и Пирона. „Следили сме ги повече от година и искам специално да поздравя колегите от отделите Криминална полиция, СДВР и Гл. дирекция „Национална полиция“, каза  главният секретар на МВР Георги Костов.

Апашите са извършили 2 кражби в района на Шесто РУ на СДВР и един грабеж на Седмо РУ на СДВР вчера между 21 и 21 часа, поясни полицай номер 1. Костов обясни, че тепърва има да се извършват множество действия по разследването и вероятно утре полицията ще изнесе повече информация.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Апашите са извършили 2 кражби в района на Шесто РУ на СДВР и един грабеж на Седмо РУ на СДВР вчера , между 21 и 21 часа, поясни полицай номер 1…………Блъсков, докога с този лош материал………….. Между 21 и 21 и извънземни да са ,няма как да го направят…………..Дежурният ти редактор пак е бил на 4 водки………..Добре е ,че от време на време човек може и да се посмее на простотиите на неграмотни и т.н. журналисти………..Сега коригирай съобщението и да не забравиш да изтриеш написаното от мен……….

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.