Хероин, кокаин и марихуана откриха пловдивски полицаи при проверка на трио младежи

Трима младежи са задържани на територията на Областна дирекция на МВР-Пловдив при операция срещу наркоразпространението, проведена от служители на "Криминална полиция".

Край разклона за село Войводиново на главния път Пловдив-Стара Загора за проверка бил спрян лек автомобил "Хонда", управляван от 25-годишен жител на село Стряма, от когото са иззети 15 грама марихуана. В хода на проведеното разследване било установено, че е придобил наркотика от 23-годишен младеж от Приморско, обитаващ жилище на улица "Асен Златарев" в Пловдив.

При последвалите процесуални и следствени действия на адреса са открити и иззети 5,415 грама марихуана, 1,27 грама кокаин и електронна везна. С полицейски заповеди двамата са задържани за срок до 24 часа, образувани са бързи производства и е уведомена Районна прокуратура - Пловдив.

За притежание на наркотици в ареста на Шесто РУ за 24 часа е задържан 25-годишен криминално проявен и осъждан пловдивчанин. Той бил засечен на ул. "Вратцата" в ромския кв. "Столипиново" да носи в себе си 0,260 грама хероин. С прокурорско постановление му е повдигнато обвинение за престъпление по чл. 354а, ал.3 от НК.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право