Херцогинята на Съсекс си гризе ноктите

Меган Маркъл

В края на всяка година Меган Маркъл си прави равносметка и си обещава какво трябва да направи през следващата.

Преди да се омъжи за принц Хари тя е публикувала размишленията си в своя блог и един от постовете й, отнасящ се до вредните навици, от които трябва да се избави, е останал в социалните мрежи. Сега той излезе наяве, публикуван от Mirror.

През 2016 г. Меган си е обещала да пробяга маратон, да спре да си гризе ноктите, да престане да се самообвинява и да подобри френския си език. В същия момент признава, че списъкът й не се променя през годините, което ще рече, че не го изпълнява.

“Маратон така и нямаше. Продължавам да се самообвинявам, когато се лесно се уморявам или изпитвам стрес. Френски език изучавах още в гимназията, но започнах да го забравям, когато превключих на испански, защото живях известно време в Буенос Айрес. Всяка година започвам аудиокурсове по френски, но за голямо съжаление бързо ги зарязвам. А ноктите си гриза, когато се окажа в зона на турбулентност”, признава Меган.

Вместо да преследва едни и същи цели всяка година, тя си обещава да се отнася по-леко към живота, да се смее и да си доставя удоволствия, да се вслушва повече в себе си и винаги да оставя място за вълшебства. Ето така се става жена на принц!

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица