Хитовата пиеса „Луди пари” за първи път на сцената на театъра в Търново

Хитовата пиеса „Луди пари” на Рей Куни ще представи за първи път на търновска сцена Общинският драматичен театър в Монтана. Представлението ще бъде на 29 май в Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов”. Афишите за постановката вече са разлепени из целия град и предизвикаха интереса на публиката, така че местата в салона са резервирани.

unnamed-19Известният театрален режисьор Юри Статков гарантира смях и настроение от играта на актьорите. На сцената те търсят отговор на куп въпроси: кой не иска много пари, какво да правим с тях, ако ги получим от някъде, да ги пазим или да ги харчим на воля, да се хвалим или  да се спотайваме.

Постановчикът Юри Статков неслучайно се е спрял на темата за щурите финикийски знаци. Живеем във време, в което масово ни заливат с призиви да спечелим бързо и лесно много пари. А кой не иска да забогатее? Парите са сериозно нещо, въпреки че спектакълът разказва за тях по забавен начин, убедени са от творческия екип.

Ситуациите, в които героите попадат, предизвикват изненади, но и бурен смях.

Докато се разреши един проблем, вече са изправени пред друг.

Художник на постановката е Тодор Деков, а музикалното оформление е дело на Веселин Николов. В пиесата участва целият актьорски състав на театъра, начело с директора Любомир Бояджиев. В ролите ще видим още Ивайло Симеонов, Ирина Димитрова, Тихомир , Иванов, Петър Митев и Асен Таков.

unnamed-20

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България