Хитовият мюзикъл „Котки“ за втори път на търновска сцена

Жителите и гостите на Велико Търново отново ще има възможност да гледа мюзикъла „Котки“, поставен от варненската Държавната опера. Големият хит на гениалния Андрю Лойд Уебър по стихове на Т. С .Елиът, идва за втори път на търновска сцена.

Спектакълът ще се играе на 29 септември от 19 часа в ДКС „Васил Левски”. Големият интерес към постановката, участвала това лято в оперния фестивал „Сцена на вековете“ е причина за повторното гостуване в старата столица на „Котки“, информират от Държавна опера Варна.

Билети за мюзикъла могат да се закупят от Двореца на културата и спорта, от Туристическия информационен център на ул. „Христо Ботев“ 5, както и от касата на ул. Асен Златаров № 5 . Цената е от 10 до 20 лева.

„Котки“ на варненската държавна опера е с режисьор проф. Светозар Донев, хореограф-постановчик Анна Донева, диригент Страцимир Павлов. В главните роли търновската публика ще гледа- Бай Двузаконие - Людмил Петров, Манкъстрап - Пламен Долапчиев, Ръм Тъм Таг - Нейчо Петров – Реджи, Деметра - Сребрина Соколова, Бомбалурина - Филипа Руженова, Гризабела - Вяра Железова

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони