Отбелязваме „Часът на земята”, гасим осветлението за час

Масови протести с искане за по-строг контрол върху огнестрелните оръжия в САЩ

Макрон свика извънредно Съвета за национална сигурност

Гърция стяга още режима за движение по пътищата За антирадар наказват с 2000 евро, за АТВ по асфалтов път - с 1000 евро

Тръмп гони десетки руски дипломати заради случая „Скрипал“

Доналд Тръмп осъди ислямистката атака във Франция

Сняг вместо сафрид за рибарите Мъртво вълнение край Ченгене скеле

Прибраха се повечето българи, пострадали при катастрофата в Египет

Финландски депутат: Пучдемон е заминал от Финландия за Белгия още снощи

Хиляди румънци на протест срещу абортите

Косово получи телефонен код, вече няма да използва сръбския

Почина писателят Филип Кер

Откриха записки за „Ислямска държава“ в личните вещи на терориста от Треб

Камелия възбужда селски футболисти Фолк дивата с епизодична роля в сериала “Скъпи наследници”

Румен Радев ще участва в отбелязването на Деня на Тракия и 105 години от Одринската епопея

Хлебопроизводител оглави структурата на Предприемачи ГЕРБ в Стражица

Собственикът на Хлебозавод „Стражица“ Лъчезар Лазаров оглави общинската организация на Предприемачи ГЕРБ. Събранието, на което бе избрано ново ръководство на структурата, се проведе в присъствието на областния клубен ръководител на ПГЕРБ Атанас Парушев.
Лъчезар Лазаров бе избран единодушно, след като номинираната инж. Детелина Борисова направи самоотвод. Борисова, която е координатор на ПП ГЕРБ за община Стражица благодари за доверието, което за пореден път получи от своите колеги, като мотивира отвода си с невъзможността да заема и двете ръководни позиции.
„В лицето на Лъчезар Лазаров структурата на предприемачите получава един изключително добър, деен и отговорен ръководител. Аз ще продължа да работя със същия ентусиазъм и ще подкрепям всички начинания на бизнес организацията. Предприемачите ще бъдат опора и двигател на основната структура ГЕРБ в Стражица“, заяви инж. Детелина Борисова.
За общински организационен секретар на Предприемачи ГЕРБ бе избран младият бизнесмен Георги Ганчев.
Областният лидер на предприемачите, дизайнерът Атанас Парушев поздрави новото ръководство и припомни, че бизнес организациите към ГЕРБ в цялата област са с подновени ръководства, като структура вече има и в най-малката община Сухиндол.
Парушев изрази увереност, че ПГЕРБ – Стражица ще бъде от полза за бизнеса в общината, без значение на политически пристрастия. „Нашата мисия е да подкрепяме дребния и среден бизнес, защото те са гръбнакът на родната икономиката“, категоричен е Парушев.
Атанас Парушев и колегите му обаче бяха категорични, че за да може България да продължи същия темп на растеж на макроикономическите показатели, е необходимо да има стабилност, предвидимост и сигурност в страната ни. Именно това успя да постигне и да гарантира правителството на ГЕРБ, убедени са представителите на бизнеса, според които страната ни е на прага на един изключително важен за всички българи вот.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.