Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 17.10.2019

На 17 октомври 2019 да почерпят

Възрастен мъж се самоуби с преработен пистолет в Бургас

Фермери блокираха магистралите в Нидерландия

Сирийски правителствени войски са влезли в северния град Кобане край турската граница

Британската телевизия пуска канал без новини за Брекзит

Турция готова на санкции от САЩ Кремъл иска да е посредник между Дамаск и кюрдите

Тръмп: Конфликтът в Сирия е между Анкара и Дамаск и те трябва да си го решат

Голям пожар изпепели склад за кабели в Плевен

Голи тела обитават „Къщата на София”

Лозан Панов потъпква законите, професионалния дълг и чест

Съветът за сигурност на ООН: Има риск от „разпръскването“ на пленени дейци на „Ислямска държава“ в Сирия

„Черна роза“ вече и на българския екран

Започва изграждането на скейтпарк в Стара Загора

Всеки пети българин мизерства

Хлебопроизводител оглави структурата на Предприемачи ГЕРБ в Стражица

Собственикът на Хлебозавод „Стражица“ Лъчезар Лазаров оглави общинската организация на Предприемачи ГЕРБ. Събранието, на което бе избрано ново ръководство на структурата, се проведе в присъствието на областния клубен ръководител на ПГЕРБ Атанас Парушев.
Лъчезар Лазаров бе избран единодушно, след като номинираната инж. Детелина Борисова направи самоотвод. Борисова, която е координатор на ПП ГЕРБ за община Стражица благодари за доверието, което за пореден път получи от своите колеги, като мотивира отвода си с невъзможността да заема и двете ръководни позиции.
„В лицето на Лъчезар Лазаров структурата на предприемачите получава един изключително добър, деен и отговорен ръководител. Аз ще продължа да работя със същия ентусиазъм и ще подкрепям всички начинания на бизнес организацията. Предприемачите ще бъдат опора и двигател на основната структура ГЕРБ в Стражица“, заяви инж. Детелина Борисова.
За общински организационен секретар на Предприемачи ГЕРБ бе избран младият бизнесмен Георги Ганчев.
Областният лидер на предприемачите, дизайнерът Атанас Парушев поздрави новото ръководство и припомни, че бизнес организациите към ГЕРБ в цялата област са с подновени ръководства, като структура вече има и в най-малката община Сухиндол.
Парушев изрази увереност, че ПГЕРБ – Стражица ще бъде от полза за бизнеса в общината, без значение на политически пристрастия. „Нашата мисия е да подкрепяме дребния и среден бизнес, защото те са гръбнакът на родната икономиката“, категоричен е Парушев.
Атанас Парушев и колегите му обаче бяха категорични, че за да може България да продължи същия темп на растеж на макроикономическите показатели, е необходимо да има стабилност, предвидимост и сигурност в страната ни. Именно това успя да постигне и да гарантира правителството на ГЕРБ, убедени са представителите на бизнеса, според които страната ни е на прага на един изключително важен за всички българи вот.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.