Хоакин Финикс играе брутален наемник

Хоакин Финикс

Ексцентричният, но брилянтен актьор Хоакин Финикс е голямата актьорска атракция в суровия трилър “You Were Never Really Here” на режисьорката Лин Рамзи, позната с “We Need To Talk About Kevin”.

След пускането на първите внушителни кадри филмът вече стана един от най-очакваните филми тази година. “You Were Never Really Here” се представи чудесно на на фестивала в Кан, където Хоакин Финикс взе отличие за най-добър актьор, а Лин Рамзи – за сценарий.

Ето го и сюжета: “Джо е бивш морски пехотинец и агент на ФБР, който е бил свидетел на прекалено много престъпления и познава добре болката, не само в професионалния си живот. Винаги сам, той предпочита да бъде невидим – не си позволява да има приятелства или любовници, а изкарва прехраната си като спасява млади девойки от смъртоносната хватка на сексуалното робство. Но когато високопоставен политик от Ню Йорк го наема, за да изтръгне неговата дъщеря в тийнейджърска възраст от един бордей в Манхатън, Джо разкрива една мрежа от корупционни схеми, която дори самият той не би имал възможност да разплете… И когато хората, изпратени по петите му, посягат на единствения човек в света, който все още има значение за него, Джо захвърля обета си да не наранява никого. И ако някой може да затрупа пътя си към истината с трупове – то това е именно Джо!”

Ролята на невинното момиче във филма се играе от обещаващата млада актриса Екатерина Самсонов.

Екатерина Самсонов

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино