Хоби мегафорум с много новости и атракции в Пловдив

В изключително динамичен фестивал на хобито се превръщат шестте изложби, които се провеждат през тази седмица в Международен панаир-Пловдив. От 29 март (сряда) до 2 април (неделя) ще бъдат показани куп новости и атракции в лова, риболова, туризма, модата, цветарството, градинарството, декорацията и кинологията.

Очакваните над 20 000 посетители ще имат възможност да се забавляват и ще видят продукти и услуги на водещи световни и родни фирми. Маратонът от атракции започва още в сряда, когато се откриват изложенията "Природа, Лов, Риболов" и "Цветна пролет". Още в първия ден от 13 часа ще има кулинарно шоу с ястия от дивеч в палата 3. Там ще може да се види и експозицията от великденски яйца, които са украсени с техники, използвани в Чехия и Словакия.

Любителите на лова ще видят демонстрации на уреди за привличане на дивеч, ще изпробват точността на мерника си и ще тестват различни видове оборудване. Риболовците ще избират въдици и примамки, ще разгледат яхти и лодки. Съпътстващата програма включва риболовно състезание за деца до 12-годишна възраст на 1 април от 9 часа на гребния канал и детски празник "Лесовъд за един ден" с интерактивни игри и куизшоу същия ден от 11 до 13 часа в панаира.

Професионалистите и любители градинари ще се запознаят с актуалните тенденции в озеленяването, флористиката и овощарството на "Цветна пролет". Под знака на модата ще мине Европейският панаир на предприятията и кооперациите от социалната икономика. Негова запазена марка са ревютата на пролетно-летни колекции за деца и възрастни в палата 6. Тя ще е гореща точка за шопинг заради големия избор на облекла с високо качество и достъпни цени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони