Холандски гражданин наръга с нож жена в София

Снимка: Архив

Холандски гражданин нападна и намушка с нож 46-годишна жена в София, съобщи БНР.

Инцидентът е станал тази сутрин в центъра на столицата.

Жената е откарана в болница. Чужденецът е арестуван.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Отдавна настоявам бежаци и мигриращи престъпници да се изведат от Отечеството. Арестуват Бисер Лекето, че си хвърлил фаса на улицата, а разни ислямисти убиват децата ни и се гаврят с жените ни.

  2. Повечето холандци са черни от островите Суматра и Борнео. Има холанци от Брега на слоновата кост, така нареченото Elfenbeinkueste. Този е оттам някъде. Въвеждянута ня смъртното наказание е строго наложително.

  3. какво друго да очакваш от дивo хoландско гoведo?

  4. Да, Мастиков е прав. Холандците са се африканизирали:( Особено в Амстердам има много африканци и пр. И нападателят ще е подобен. Едва ли някой холандски холандец:) ще извърши това деяния. Разбира се, ако госпожата му е била приятелка близка, и са били през нощта в запой или на дрога…

  5. Познавам Реналдо и не е нито черен, нито мангал, нито африканизиран холандец. Чист 100%-ов холандец…Тъжно ми е какво може да докара живота ти до там, че да изгубиш контрола и да си позволиш подобно деяние 🙁

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.