Хороскопът на Алена: Близнаците в професионален възход, Раците да разчитат само на себе си

ОВЕН

В този почивен ден проведете само планираните делови срещи, ако няма как да ги отложите, като не забравяте, че успявате, ако сте практични и прозорливи. Прибързаността ви вреди. Не разчитайте на късмета си. Не спорете, ако не сте уверени в правотата си. Не се сърдете на критиката. Успехът е с вас, ако завършите започнатите задачи. Обстановката в дома ви е мразовита заради съмнения в изневяра, които са породени от интриги, достигнали до половинката ви, а вие добре знаете от кого идват, но отказвате да го изолирате от вашето обкръжение. Очаквайте отказът на интимната си половинка от сексуални удоволствия.  

ТЕЛЕЦ

В днешния почивен ден зависи само от вас успешно да разрешете финансовите проблеми, които вече няма как да пренебрегвате. Вашите делови партньори ви изненадват с предложение за допълнителен бизнес. Неочакван спор на работното място ще ви принуди да си кажете мнението, дори и да е негативно, за да го приключите без продължение. Романтично настроени сте и изпълнени с обич към любимите си хора. Те ще оценят вашето отношение, но не се поддавайте на увещания за покупки, породени от желанието им да се поглезят. По-добре ги заведете на ресторант, а след това се отдайте на незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Не се лишавайте от шанса за успешна работа, защото завършване ѝ до края на почивния ден ви обещава професионален възход. Откажете се от запознанствата и срещите. Не избързвайте в действията си и преценявайте думите си при публични изказвания. Създайте стабилна основа в материално отношение. От вас зависи как ще организирате времето си сред работа, дали вечерта ще имате посещение на приятели или ще се усамотите с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия заради гости, които отказват да си тръгнат, въпреки че на следващия ден сте на работа - повод да ги отпратите. 

РАК

Ако сте решили да си дадете отдих точно днес, естествено желание за почивния ден ще е по-скоро огромно изключение. Справяте се отлично със задълженията си, ако разчитате само на себе си. Не се доверявайте на съветите на вашите колеги, защото целят да ви създадат проблеми. Деловите разговори са успешни, дори и ако са уговорени неочаквано сутринта. Ако се приберете ядосани и пренесете служебните си проблеми у дома конфликт с близките ви не е изключен, при това сериозен и трудно обратим към по-добро. Помислете за създаване на семейство, ако не сте обвързани и съхранете хармоничните си отношения. 

ЛЪВ

Не е във ваша полза в почивния ден да провеждате служебни разговори и да уреждате финансиране на вашата фирма, защото партньорите ви и вашите познати все още не са настроение за работа и може да ви подведат с неизпълними обещания. Начинанията са нежелателни. Запознанствата са разочароващи. Планираните пътувания са успешни. Ако сте търговци денят не е особено успешен. Предпазвайте се от загуби. Вечерта не уговаряйте срещи с приятели, за да не се изпокарате с близките си. Ще ви изненадат с незабравима романтична среща. Сексуалните удоволствия са ви разрешени, ако сте опознали добре новите си партньори и не сте ги срещнали в днешния ден. 

ДЕВА

Не е изключено в този почивен ден заради лични проблеми да пренебрегнете служебните си задължения. Не го правете, не си струва заради ината ви или повлияни от някого да загубите завоюваните и стабилни до момента професионални позиции. Не бъдете прибързани на работното си място и се постарайте да разрешите професионалните си проблеми. Време е да внесете хармония и в отношенията с колегите си, за да имате повече време за личния си живот. Променете към по-добро отношения си в семейството. Ако имате до себе си любим човек се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. 

ВЕЗНИ

Денят е почивен, но ви дава шанс да работите и да постигнете служебните си цели. Ще ви е спокойно, ако вашите колеги са в отпуск. Няма да се разсейвате с приказките им. Избягвайте запознанствата и деловите неочаквани срещи, за да не страдате разочаровани  от нечия некоректност. Уговорените точно за днес делови разговори изискват от вас да сте уверени в исканията си. Намерете начин, ако сте обидили интимната си половинка да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в приятно заведение може да изглади конфликта помежду ви и да ви дари с незабравими сексуални мигове. 

СКОРПИОН 

Не се отказвайте от помощта на вашите колеги, защото без тях няма да се справите със задълженията си в почивния ден. Избегнете проблемите в общуването заради заядливите ви изказвания. Успявате да отхвърлите задачите си до края на работния ден. Независимо от нежеланието ви за активна работа, сте удовлетворени от постигнатото и жънете успехи с лекота. Не планирайте среща с приятели, които сте поканили на вечеря, за да не изострите допълнително обстановката. По-добре се усамотете в компанията на любимите си и се отдайте на интимни разговори и незабравими сексуални мигове. 

СТРЕЛЕЦ

Пред вас е изключително успешен почивен ден, ако съумеете да се възползвате от възможностите на пътя ви. Без колебание направете скок към нов професионален връх. Ваши съдружници ви гарантират финансови постъпления, които имате възможност да инвестирате доходоносно през следваща седмица. На вашето работно място следобед ще ви изненада запознанство, а вечерта ще ви поканят на романтична среща. Ако сте семейни не изневерявайте, за да не съсипете хармоничните отношения в дома си, а и за да не се лишите от сексуални удоволствия. За несемейните новото познанство може да се окаже завладяващо.

КОЗИРОГ 

Не се тревожете заради появилите се на пътя ви трудности, защото в почивния ден те не ви засягат. Който ги е предизвикал да се справи. Не губете вашето време и не подавайте ръка, защото помощта ви няма да бъде оценена. Заемете се с планираните срещи и оформянето на банкови документи и не обръщайте внимание на опитите да ви занимават с проблеми, които не ви интересуват. Умората след работа ви вреди, ако сами не се постараете да се разтоварите от напрежението. Разходете се из парка със семейството си или се вижте с приятели. В приятна компания ще се освободите от напрежението и няма да сте агресивни към любимите си и брачните си половинки. 

ВОДОЛЕЙ

Ще постигнете деловите си цели и в почивния ден, но само като се задълбочите в задълженията си и не допускате да ви натоварват с чужди задачи или да ви разсейват под формата на молби за съвети, които "само вие можете да дадете". Избегнете нежелателни срещи и запознанства с непознати, които от няколко дни се домогват до вашето внимание. Целта им е да ви навредят. Направете крачката към изясняване на отношенията си с вашите близки. Вечерта очаквайте романтична среща, която може да ви дари незабравими мигове. Не се отказвайте и от желаните сексуални наслади.  Ако познанството е разочароващо, прекратете отношенията си в зародиш, за да избегнете бъдещи страдания.

РИБИ

Днес, въпреки че деня е почивен, ви очаква изключителен успех, който ви поднася не само възможността да завършите служебните си задачи, а и да стабилизирате финансовото си състояние. Начинанията са успешни, ако не сте прибързани и се съсредоточите в работата си. Не допускайте да ви разсейват с разговори, които не ви засягат и няма как да сте полезни. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението, но причината е в близките ни, на които не можете да обясните причината за закъсненията си. Хармонията в дома ви за пореден път е подложена на проверка. Сексуалните ви отношения са напълно замразени. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп