Хороскопът на Алена: Близнаците да не величаят егото си, материални успехи радват Раците

ОВЕН

Не пренасяйте на работното място проблемите, породени в семейството ви, за които колегите ви не носят вина. Бъдете старателни и отхвърлете най-напред рутинните си служебни задължения. Ако ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте, защото ви носят добра възможност за материална стабилизация. Денят ви е емоционален. Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни изживявания. 

ТЕЛЕЦ

Обмислете идеите си и преценете дали не противоречат на вижданията на колегите ви и на вашите принципи, за да сте сигурни в подкрепата им.  Задължени сте днес да завършите част от служебните си задачи и да отчетете резултатите до края на деня. Не спорете, че ви натоварват ненужно и проявете отговорност. Начинанията са успешни. Вечерта си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления за ваш личен празник. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Колкото по-малко величаете егото си, толкова по-малко грешки ще допускате, а това е важно при плановете, които имате. Насочете всичките си сили в приключването на служебните си задачите си, за да не си създадете проблеми с вашите колеги. Не позволявайте заблудата във вашите истински възможности да се превърне в началото на сериозен провал. Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимния ви партньор. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие. 

РАК

Запазете добрия тон и добрите колегиални отношения, дори и ако се чувствате наранени и пренебрегнати в този ден, въпреки че може да е само ваше мнение. Ще ви зарадват материални успехи от скоро завършени задачи. Проведете отложените разговори и съвещания на работното място. Организаторските ви възможности ще бъдат оценени. Общуването с близките ви е затруднено. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади. 

ЛЪВ

Вашето умение да мислите аналитично и задълбочено ви помага да разкриете нови възможности за изява дори и в непозната за вас сфера. Отнасяйте се предпазливо към поднесените ви идеи и предложения. Дълбоко в себе си сте неуверени и колебливи, но имате сили за активна работа и успешно ще приключите текущи задачи. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо романтично приключение, но бъдете внимателни в преценката си. Поставете успешно начало на стабилизиране най-вече на личните ви отношения и сексуалния ви живот. 

ДЕВА

Проявете решителност, за да осъществите идеите си като започнете днес. Изпълнението на служебните ви задачи точно в този ден е свързано с прилагане на нови методи, основани на знанията, които сте придобили, но не сте изявили до момента. В общуването с колегите си бъдете компромисни. До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимният ви партньор ви е простил и забравете за сексуалните си фантазии. 

ВЕЗНИ

Подкрепа, която получавате е причината за успех и в най-смелите ви начинания. Очаквайте среща, която може да стане повод за промени в професионалния ви живот. Не се доверявайте на непознати, случайно попаднали на работното ви място хора, за да си спестите удари от конкуренти, последвани от финансови загуби. Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимия ви. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност. 

СКОРПИОН

Преди да пристъпите към начинания стабилизирайте постигнатите резултати от завършените рутинни задачи.  Внимавайте при общуване с непознати. Не прекалявайте със своята самоувереност, за да подобрите финансовото си положение. Ще ви върнат заем, който ще ви помогне да осъществите идеите си. Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения, скъпи жени. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лечение на хронични заболявания. 

СТРЕЛЕЦ

Днес финансовото ви положение ще се подобри и ще ви възвърне самочувствието. Бизнесмените, развиващи търговска дейност могат да уговорят сключването на финансови сделки.  Задоволството ви е огромно. Ако околните не са сговорчиви и не се съобразяват с вас, причината може да е в прекалената ви критичност. Вечерта излезте с приятна компания, но не прекалявайте с искането си да се съобразяват с вашите планове и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните жени. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачния си партньор. 

КОЗИРОГ

Не се колебайте да приемете и допълнителни задачи, които в изобщо няма да ви натоварят. Гарантирате си отлични приходи. Деловите разговори са успешни. Планирането на работата ви за деня е във ваша полза. Очаквайте финансови постъпления, които идват навреме, за да инвестирате успешно.  Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните жени може на парти или по време на гостуване да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора. 

ВОДОЛЕЙ

Изцяло сте във властта на емоцията и ви е трудно да се концентрирате в работата си, но се дразните и от опитите да ви налагат промени.  Не обтягайте отношенията с колегите и се опитайте да не влизате в спор с никого на работното си място. Не се захващайте с нови задачи. Стабилизирайте постигнатото до момента. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Проявете внимание и грижовност към вашите близки. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимния партньор и не се лишавайте от сексуални наслади. 

РИБИ

Проявявате наивността си от сутринта. Финансовото ви състояние може да се влоши, ако позволите да ви измамят и решите да вложите парите си в губеща дейност, само защото не се задълбочавате в предложенията, които ви отправят. Бързо ще осъзнаете грешката си. Следобед сте в отлично настроение и ще се справите със служебните си задължения. Следобед сте длъжни да се отдадете на почивка, защото вече сте на края на силите си. Опитайте се да нормализирате отношенията си с вашите половинки и да постигнете сексуална хармония.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп