Хороскопът на Алена: Близнаците да не споделят нищо, Раците да бъдат отговорни

ОВЕН

На важното е на работното място да отхвърлите задачите си до обед. Поканете на работен обяд или вие самите посетете делови партньори, с които сте и приятели, но и работите добре заедно,  въпреки  ретроградния Меркурий. Обсъдете бъдещи съвместни проекти, но нищо не подписвайте. Не пропускайте да уточните какво ще бъде вашето финансово участие. Възстановете отношенията си с хора, на които държите.  Не се надявайте на хармония в отношенията и прошка от интимните половинки, които са изнервени от поведението ви и от постоянните ви закъснения, за които нямате обяснение. Сексуалните ви отношения също няма как да са желани.

ТЕЛЕЦ

Откажете се от служебните си задачи в полза на неотложни разговори, които е добре да проведете. Не давайте заем, ако не сте финансово стабилни, защото ви предстоят неотложни разходи, свързани с дома, семейството и ваши проекти, но и защото Меркурий е ретрограден и забранява непремерено добротворство. Предприемайте промените на работното място след като се уверите, че са във ваша полза. Семейните проблеми се задълбочават заради нежеланието ви да поговорите с близките си. Не отдалечавайте от себе си любимите си хора. Силните чувства и хармоничните сексуални отношения са от значение за вас.

БЛИЗНАЦИ

Внимавайте със запознанствата, които сте решили да осъществите на всяка цена, въпреки че сте наясно за последиците и че отново ще търпите разочарования. За да избегнете неприятностите, не споделяйте нищо за себе си. Всяка информация ще бъде използвана срещу вас. Правилното ви поведение на работното място е гаранция за успех, а и ретроградния Меркурий ви пази. На несемейните жени им предстои приятна среща и романтично увлечение. Вечерта останете с близките си. Семейните жени, които не са сигурни, че сексуалният им живот е достатъчно активен, да се замислят дали са с подходящия партньор.

РАК

В професионално отношение ви очаква успешен ден, ако работите задълбочено и не рискувате с начинания и инвестиции. Проведете предварителна среща с колегите си или с вашите делови партньори, ако имате намерение да договаряте сътрудничество. Бъдете отговорни към поставените задачи, за да не се изложите и да не претърпите финансови загуби, но и за да не търпите наказания при ретроградния Меркурий. През целия ден се пазете от проблеми в личните отношения. Късметът е с вас, ако се въоръжите с търпение. Изневярата и сексуалните наслади ще ви създадат проблеми, ако сте обвързани в брак или сериозна връзка. 

ЛЪВ

Не пътувайте, без значение каква е причината. Въпреки трудностите на работното си място, запазете спокойствие, защото Меркурий ще стовари наказанията си върху вас. Постарайте се да завършите задачите си за деня до обед. Ще си спестите грешките заради разсеяност и умора. Не създавайте напрежение в отношенията си с вашите колеги, за да не си навредите и в следващите дни. В личният живот промените са положителни за несемейните жени и неблагоприятни за семейните. Не злоупотребявайте с търпението на близките си, дори и ако сте решили да се разделите с брачната си половинка. Не се надявайте на сексуални мигове. 

ДЕВА

Склонни сте инатливо и в същото време неуверено да вървите срещу себе си и да отдалечите професионалните си успехи, въпреки че Меркурий е все още ретрограден и не позволява импровизираните решения и импулсивните действия. Срещите са неуспешни. По-добре забравете за начинанията. Рискувате да усложните отношенията с колегите си, ако сте  заядливи и инатливи на работното си място. Не сте наясно какво очаквате в личен план. Имате съмнения в чувствата си, но причината не ви е ясна. Стабилността в семейните отношения зависи само от вас. Не пренебрегвайте интимните мигове заради лошо си настроение.

ВЕЗНИ

Работете упорито, но без напрежение и със сигурност ще пожънете неочаквани материални успехи, които изненадват и вас. Не бива да забравяте, че ретроградния Меркурий ви помага да не прахосвате ненужно. Отхвърлете най-неотложните си служебни задължения, за да не пречат на начинанията ви сега и ако имат продължение да не блокират успеха ви в края на месеца. Липсват ви достатъчно положителни емоции в личния живот. Засегнали сте интимния си партньор. Ако не промените отношението си към любимите си хора рискувате да се лишите завинаги от сексуалните удоволствия с тях, колкото и да ги обичате.

СКОРПИОН

Ако успеете да се погледнете отстрани, ще видите бързо своите грешки. За проблемите на работното ви място носят вина не само колегите ви, а вие самите. Забравете за начинанията през този ден. Емоцията ви вреди и пречи на реалната преценка за хората. Блокира бързото справяне със служебните ви задължения, ако противоречите на ретроградния Меркурий. Преди да правите изводи за личните си отношения постигнете равновесие между чувствата и мислите си и си дайте отговор дали наистина сте влюбени. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Денят не е успешен за осъществяване на делови срещи, които е добре да отложите, защото са рисковани и защото Меркурий продължава с ретроградното си движение. Жънете професионални успехи, ако работите задълбочено и упорито в този ден. Активността ви ще даде добри резултати, но не и алчността ви, която може да ви провали. Бъдете умерени в намерението си да печелите на всяка цена. В личните ви отношения ще настъпи хаос, защото ще изгубите представа за желанията си и може да се окажете сами и изоставени. Изплашили сте партньора си с агресията си в леглото. Не се надявайте на хармония в интимните отношения, нито че лесно ще ги възстановите.

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни, защото под маската на привидната ви стабилност и уравновесеност бушува емоция, която може да ви изиграе лоша шега. Предпазливостта е задължителна. На работното си място до обед ще се справите успешно със задачите си. Бъдете умерени и не рискувайте и заради повелята на ретроградния Меркурий. Не приемайте влюбеността си за реалност, защото сами ще обърнете събитията в своя вреда. Не злоупотребявайте с търпението на интимната си половинка, която не е сигурна в чувствата ви и няма желание за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Хармонията в отношенията, към която се стремите, ви се струва непостижима. Не правете дългосрочни професионални планове, за да не се налага спешна корекция и прекратяване на договори. Прибързани действия, повлияни от мнението на колегите ви, че сте мудни и разсеяни, водят до пропуски и грешки заради нараненото ви его, особено след като Меркурий е все още в ретроградното си движение. Очаквайте ново запознанство или среща, която за съжаление ще остави у вас спомена за разочарования и съжаление заради напразните надежди. Нямате причина да се съмнявате в чувствата на интимния си партньор, затова се отдайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

За изненада на вашите колеги сте активни и отхвърляте с лекота задачите си, но не се изкушавайте от начинания. Поемате всички сериозни професионални отговорности. Затова на вашето работно място успехът ще бъде с вас, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Не помагайте на вашите безотговорни колеги, няма да оценят помощта ви, а и защото е редно да се справят сами със задачите си. Спокойствието в дома ви е гаранция за нормални отношения с интимния ви партньор. Не се ядосвайте, ако пропуснете сексуалните мигове. Причината е и във вас. Ако не сте семейни бъдете внимателни при запознанства.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп