Хороскопът на Алена: Близнаците да обмислят нови възможности за професионална изява, Раците да не налагат мнението си

ОВЕН
 
Не се ядосвайте, ако в почивния ден вашите колеги отказват да се съобразят с вас и да приемат мнението ви. Бъдете тактични и не проявявайте прекалена самоувереност при провеждане на делови разговори. Предпазвайте се от грешки, които могат да се превърнат в причина за провал. Щастието е кацнало на рамото ви. Уловете мига, ако не сте семейни, защото любовта е до вас. Трябва само да протегнете ръка и ще забравите самотата. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си хора.

ТЕЛЕЦ

Проведете неотложен разговор с колегите си, като ги поканите на обяд в почивния ден, за да сте в по-непринудена обстановка. Обмислете плановете си за следващата седмица, без да ги обсъждате с околните. Преценете дали да поставите началото на нов бизнес или е по-добре да изчакате. Нова любовна връзка ще ви създаде проблеми, ако не сте приключили със старата или сте семейни. Не се впускайте в изневери. Ако още днес или вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите. 

БЛИЗНАЦИ

Помощта на влиятелни хора, а сред познатите ви има и такива, ви носи полза в почивния ден, ако не я откажете инатливо, защото ви е самите не сте я поискали. Обмислете нови възможности за професионална изява, които ви носят добри приходи. Не се отказвайте от участието на колеги  в обсъждането на делови планове. Подвластни сте изцяло на емоцията. Без да искате можете да нараните интимния си партньор. Любовта ви не е достатъчна. Дарете романтични мигове на любимия, за да изживеете незабравими сексуални наслади. 

РАК 

Трудностите в този почивен ден са породени и от ваши минали действия. Справете се сами, за да докажете, че осъзнавате грешката си. Назряващ служебен проблем няма да се разреши във ваша полза, ако стоите бездейни в очакване. Не налагайте мнението си, за да не развалите отношенията с колегите си. Пазете се от конфликти с ръководството. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимия. Докажете му, че чувствата му са споделени. Не проявявайте агресия в леглото, която няма да достави сексуална наслада на партньора ви. 

ЛЪВ

Промените свързани с професионалния ви живот ще окажат влияние и на личните ви отношения в този почивен ден. Не е във ваша полза да сте активни и да приключите заедно с вашите и задачите на ваши колеги. Поемането на нови служебни задачи ще ви дари уважението на вашите колеги. Стабилизирайте авторитета си. Денят е идеален за създаване на семейство. Ако вече сте семейни, обърнете внимание на брачните си партньори и бъдете с тях вечерта. Сексуалните ви отношения са хармонични. Отдайте се на незабравими сексуални удоволствия. 

ДЕВА 

Не съсипвайте целия ден, въпреки че е почивен, с нежелание за активна работа, дори и ако сте преуморени, за да не блокирате сами изпълнението на служебните си задачи. Емоцията ви е завладяла изцяло. Заредете се с оптимизъм и бъдете активни, за да се справите блестящо. Въпреки, че не ви се работи и сте уморени, активността днес е задължителна. Вечерта организирайте романтична среща, която ще ви помогне да си възвърнете чувствата на любимите ви хора. Денят е неблагоприятен за сключване на брак. Отдайте се на чувствата си и на сексуални преживявания, ако имате до себе си интимни партньори, в чиято любов сте напълно сигурни.

ВЕЗНИ

Избягвайте разговорите с колегите си и се заемете с изпълнението на спешните задачи, ако работите в почивния ден. По-добре е да отложите взимането на делови решения, ако сте разсеяни или пък заядливи. Ако колеги се опитват да ви провокират да споделите плановете си за следващата седмица, отклонете без агресия въпросите им. Заемете се и със семейните си задължения. Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с нежеланието на брачната или интимната ви половинка да прояви разбиране към желанията ви. Естественият изход от проблемите с интимната половинка е отказът от секс тази вечер, но това не трябва да ви притеснява, защото е плод на каприз. 

СКОРПИОН

Днес деня е почивен, а вие оценявате прекалено оптимистично неприятната ситуация, в които сте попаднали по ваша вина, но само с търпение и добра преценка ще се справите. От вас се изисква единствено признаване на грешките и коректност. При необходимост проведете делови срещи, обещаващи ви финансов успех. Чувствата ви личат от разстояние. Готови сте на всичко, за да ви отговорят със същите чувства, но трябва да сте искрени и неподправени в поведението си. Очаквате при първата среща да се отдадете на интимни преживявания. Забравете желанието си за секс и изчакайте, за да не отдалечите любимия човек. 

СТРЕЛЕЦ

Притежавате неподозирани възможности, които ще ви дадат сили да се справите успешно със задачите и проблемите в почивния ден. Помощта, която ви предлагат колегите, приемете с благодарност. Бъдете активни, за да завършите задачите си до обед. Следобед ви изнервят неприятни новини, свързани с ваши близки. Не се съмнявайте в искреността на партньорите си. Любовта ще ви помогне да излекувате всички стари душевни рани, ако я съхраните. Решите ли да избързате с разговори и изясняване на отношенията, ще си създадете сериозни проблеми с интимния партньор и ще се лишите от секс. 

КОЗИРОГ

Внушили сте си, че ви манипулират, но грешите и си вредите заради ината си. Колебанието и отстъпчивостта в почивния ден ви няма да помогнат. Среща с влиятелна личност ще ви издигне неочаквано в очите на околните. Ще се нагърбите с нови отговорности. Не отказвайте да предприемете промените на работното място. Чувствата ви са споделени, но съмнението, че ви изневеряват все още не е изчезнало напълно. По-добре повярвайте на партньорите си. Сексът с любимите ви хора със сигурност е гаранция за добро настроение и ще ви разтовари от напрежението, което ви вреди.

ВОДОЛЕЙ

Постарайте се да намерите най-бързия начин да постигнете целите си, свързани с планирани задачи, въпреки че деня е почивен, дори и ако е с цената на известно забавяне. Не се оправдавайте за грешките си на работното място, защото ще задълбочите още повече конфликтите с вашите колеги. Бъдете внимателни и ги отстранете без намесата им. Не пътувайте! Вечерта се усамотете и се вгледайте в себе си. Несемейните жени днес може да срещнат любовта на живота си. Не бива да пропуснете сексуалните удоволствия и интимните разговори.

РИБИ

Трудностите, свързани с уговорени делови разговори, ви преследват от сутринта. Този почивен ден не е добър и за партньорите ви. Ще се справите по-добре с текущите си задачи. Вашите колеги са склонни да проявят безотговорност към техните задължения. Пазете се от запознанства с настойчиви хора, ако държат да работите заедно. Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните жени могат да срещнат своята голяма любов и да бъде щастливи. Ако сте семейни сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които днес са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп