Хороскопът на Алена: Близнаците да променят отношението си към колеги, Раците реализират полезните промени в живота си

ОВЕН

На вашето работно място, се пригответе за служебни проблеми. Възможни са грешки, недоразумения и конфликти с вашите колеги заради практически неуредици, които са причината да отстъпите от принципите си. Бъдете предпазливи при взимане на крайни решения, за да сгрешите. Концентрирайте се, за да избегнете пропуските и при изпълнението на поставените ви задачи. Създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни с брачния си партньор. Ако трябва, поднесете извиненията си. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия. Те ще стабилизират отношенията ви. 

ТЕЛЕЦ

От сутринта бъдете отговорни и се отдайте изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да ви навредят. Не реагирайте прибързано, а най-добре е изобщо да не намесвате. Не стойте дълго пред компютъра на работното си място. Не допускайте лични проблеми да съсипват работния ви ден. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. Бъдете тактични. След като взаимно докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

БЛИЗНАЦИ

Променете отношението към колегите си, не критикувайте, за да постигнете хармония на работното място и в личният живот. Длъжни сте да оцените реално възможностите си и да не ги надскачате, колкото и искате да напредвате към нов кариерен връх. Ще платите с наказание или орязване на заплата, ако сте допускали сериозни грешки на работното място. Неуспехите си сте в състояние да предизвикате  и сами. Не очаквайте любимите ви хора да правят непрекъснати компромиси. Сексуалните удоволствия не трябва да са насила изпросени, ако интимният ви партньор не изпитва желание за тях. 

РАК

Днес си сътрудничите с хора, които ви помагат да реализирате полезните промени в живота си, които ви притесняваха. Бъдете готови за активни действия, представете новите си идеи, ако искате да изявите възможностите си. Работата ви спори. Начинанията са успешни, но започвайте новото с мярка и предпазливост. Въпреки това бъдете внимателни, за да избегнете грешките. Може да получите чакано любовно признание, което е гаранция за успех в личния живот. Споделените чувства ви зареждат с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор, само защото не искате да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате наранени. 

ЛЪВ

Желанието ви да сте дейни нови очакваните резултати, въпреки някои трудности на пътя ви. Успехите в професионалната област ви зареждат с оптимизъм и с желание да сте още по-активни. Денят е идеален за занимаващите си с творчески професии. Не се доверявайте на странични съвети, не се поддавайте на емоцията, ако имате намерение да направите завой към нещо ново. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимите хора. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията им. Романтичните мигове с интимната половинка и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили.

ДЕВА

Предпазвайте се от рисковани действия, за да избегнете бъдещи проблеми, които може да се окажат непреодолими и потискащи ви. Бъдете внимателни и прозорливи. Постарайте се да отмените ненужните разговори, ако ви губят времето. Отложете също и взимането на важни решения. Пазете се от нови запознанства. Стабилизирайте постигнатото до момента. Ако сте решили да търсите днес подходящия партньор за романтична връзка, късметът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрекъснато да доказвате чувствата си, днес го сторете, за да изживеете незабравими интимни мигове в леглото.

ВЕЗНИ

Не проявявайте егоизъм и алчност, без значение към кого и защо, може би не свързано с пари. Възможни са грешки, недоразумения и конфликти с хората от обкръжението ви, заради несъгласие и разминаване на мненията, а вие упорито отказвате да приемете чуждите. Работете умерено и си наложете спокойствие. Деловите разговори и срещи са успешни. Не ги отлагайте. Време е да приключите стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви. Предпазвайте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани след време от нежелана бременност.

СКОРПИОН

Ще усетите прилив на сили. Оптимизмът ви пречи да сте прозорливи и в същото време умерени. Постъпките ви няма да са добре преценени, нямате време да мислите продължително, а задълбочено още по-малко. Пазете се от недоброжелатели. Не споделяйте плановете си. На работното място рискувате да си създадете сериозни проблеми в отношенията с колегите си, а скоро ще ви трябва подкрепата им. Време е да помислите за почивката си и да заведете любимите си хора или брачните си половинки на ресторант. След като се приберете у дома, можете да се отдадете на чувствата си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс.

СТРЕЛЕЦ

Подгответе се за печеливша работа, която не бива да отказвате. Дори и да ви се стори натоварваща, се справяте блестящо. Няма да ви спестят похвалите, признанието и уважението, а и ще ви зарадва парично поощрение. Трудностите на работното ви място, ако се появят,  възникват по вина на вас самите, но успявате да ги надмогнете. Постарайте се да не допускате финансови загуби. Отложете семейните разговори за вечерта, защото личният ви живот изисква да преразгледате отношенията с брачната или интимна половинка. Сексуалният ви живот също е проблемен. Причината този път е във вас, защото не се чувствате достатъчно обичани и сте се затворили в себе си.

КОЗИРОГ

Радват ви дългоочаквани резултати от положен преди време труд. На работното място се вглъбете в задълженията си, за да се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел за деня и дори да поставите ново начало. Разрешаването на не малко висящи отдавна и текущи проблеми ще ви донесе удовлетворение и ще ви даде възможност да въздъхнете спокойно. Вечерта разрешете семеен проблем. Хармонизирайте семейните отношения. Уговорете романтична среща. Колкото и да сте уморени и обсебени от успехите си, не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят със сили.

ВОДОЛЕЙ

Най-накрая след доста сериозни колебания и самоанализ, успявате да преодолеете съмненията във възможностите си. Нарастват творческите ви способности. Началото на нови занимания е нежелателно, ако не са обмислени предварително. Очакват ви промени. На работното място ви радва новина свързана с финансови постъпления. В отношенията с любимите ви хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите. Не изневерявайте! Семейните ще изживеят незабравими сексуални удоволствия. Несемейните да бъдат предпазливи в сексуалните си контакти.

РИБИ

Всички разговори, които провеждате,  са успешни стига да сте наясно с вашите цели и нови проекти. На работното  място цари хармония, но не мога да кажа това и за отношенията ви у дома, които са на ръба на изригваща вулканична лава. Бъдете внимателни с близките си. Ако развивате собствен бизнес, бъдете още по-предпазливи, защото именно те могат да ви провалят. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп