Хороскопът на Алена: Близнаците да си дадат почивка, Раците да покажат на какво са способни

ОВЕН

На работното място сте уверени в себе си, въпреки почивния ден. Изпълнени сте с желание да докажете на всички вашите способности. Предпазвайте се от предложенията за губещи инвестиции. С работата си се справяте отлично. Не се ядосвайте, ако зависите от колегите си или подчинените си, а те забавят тяхната част от общите ви задължения. Бъдете търпеливи. След работа, ако все още сте подтиснати от служебните си заради, не пренасяйте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Не разчитайте на късмета си в този почивен ден. С възможностите си сте в състояние да постигнете много. Бъдете търпеливи на работното място и успехът няма да ви изостави. Очаквайте материални придобивки до края на деня. Новите предложения за професионална реализация не трябва да ви главозамайват, защото може да претърпите загуби. Не пренасяйте напрежението в дома си, където може да ви очакват с добро настроение и приготвена семейна вечеря, за да не се натоварвате и с това задължение. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс. 

БЛИЗНАЦИ

Отхвърлете най-важните си задачи в почивния ден. Проведете отлаганите делови срещи и разговори. Вечерта си дайте почивка и не се занимавайте с нищо. Постепенно възстановявате отношенията с деловите си партньори. Дали ще съхраните тези отношения зависи от вашето добро желание и от умението ви да осъзнавате грешките си. Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните жени, които търсят своята половинка. Семейните да внимават, защото си гарантират разочарования в личния живот, ако се изкушат да се впуснат в изневери и сексуални удоволствия. 

РАК

Покажете и в почивния ден на какво сте способни на работното място. Не споделяйте новите си идеи и планове, защото неприятелите ви могат да ви провалят. Денят ви е добър за обсъждане на договори и сделки, но не позволява да поставяте подписа си под окончателните споразумения, въпреки, че вашите партньори са особено настоятелни. Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си, а по този начин събуждате съмненията им за изневяра и ревността им. Няма причина да се лишавате от обичта на интимния си партньор и от сексуални наслади. 

ЛЪВ

Добре е да разчитате на себе си в този почивен ден. Отстоявайте принципите си. Успехът ще бъде с вас, ако не проявявате нетърпение и не сте прибързани. Пригответе се за нови задачи. Очаквайте информация за приходи. Ако сте пестеливи, ще може по-често да си почивате и да пътувате в края на всяка седмица. От вас зависи да сте щастливи. Признайте си от какво се вълнувате и в какво се чувствате неуверени в интимния си живот, мили жени, без да се притеснявате, че няма да бъдете разбрани. Създайте хармония в сексуалните си отношения. 

ДЕВА

В почивния ден не мислете за бъдещите си професионални планове. Новите срещи ви носят рисковани предложения и много бъдещи разочарования. Овладейте емоцията си, защото може да ви попречи на решенията. Ограничете контактите си. Можете да подготвите за подпис договори и финансови документи, които ви гарантират успешно сътрудничество. Отношенията с брачния ви или интимен партньор постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка, при все, че са още крехки и може бързо да съсипете за миг брака и любовта. От вас зависи дали ще съхраните временното спокойствие, дали ще създадете хармонията, която ви обещава сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Ще се сблъскате с трудности, които няма как да предвидите защото в почивния ден са породени от непознати хора, появили се неочаквано около вас. Въоръжете се с търпение, за да се справите със задачите. Успехът е с вас. Не обиждайте колегите си с непредпазливи думи и упреци, че техни познати са ви създали проблеми. Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се подавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Не бъдете груби в леглото. 

СКОРПИОН

На работното място се справяте бързо със задачите си въпреки че деня е почивен. Във ваша полза е да отложите планираните делови срещи. Не проявявайте ината си. Поставете успешно начало на нови занимания. Денят е добър за научна работа. Благоприятен е за започване на ремонт във вашия офис, ако няма да пречи на служебните ви задължения и няма да блокира работата ви, защото ще претърпите загуби. Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви. В интимните ви отношения е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени. И днес сте орисани да очаквате сексуалните удоволствия без гаранция, че ще ги изживеете. 

СТРЕЛЕЦ

Спокойствието на вашето работното място и хармонията в отношенията ви се отразяват добре в този почивен ден. Избягвайте ненужните спорове и не защитавайте ваш колега, който се е забъркал в конфликт. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си планове на непознати хора, които са привидно добронамерени, но може да ви предадат, ако вашите конкуренти им платят за услугата. Следобед, въпреки че имате много работа,  ще се наложи да се занимавате с лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачния ви партньор. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

В почивния ден на работното място не допускайте намеса на некомпетентни хора, ако искате да се справите бързо и безпроблемно със задачите си. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на целите си. Очаквайте финансови постъпления, но не бързайте да харчите, защото тези пари са ви необходими за да покриете разходите си за месеца. Не си създавайте проблеми заради ината си. За съжаление прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти с партньора си, водещи до разочарования в личните отношения. Бъдете компромисни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот.

ВОДОЛЕЙ

Избягвайте критиката в почивния ден и не показвайте лошото си настроение на работното място. Не прекалявайте с вслушване в безсмислените разговори, които водят вашите колеги, а вие сте любопитни и постоянно надавате ухо. Не взимайте прибързани и необмислени решения. Промените са във ваша полза. Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства, защото ако сте семейни ще страдате. За ваш късмет, Съдбата ви пази и срещата няма да се състои. Ще се почувствате наранени и ще се откажете от сек с любимите си хора.

РИБИ

Работата ви спори  и в почивния ден, ако се предпазвате от грешки. Не харчете пари за ненужни покупки, защото ще са ви необходими в близките дни. Имате възможност да разрешите личните си проблеми. Признанието и успехът ви са гарантирани, ако не се захващате със задачи, които не можете да завършите, но заради забавянето по ваша вина ще се наложи да ви отрежат от заплатата. Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка. Няма да са подходящите, а разочарованията ви депресират. Не бързайте със секса, ако не сте уверени в чувствата си, скъпи жени, дори и ако изпитвате силно привличане към новото си завоевание.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп