Хороскопът на Алена: Близнаците усложняват отношенията с колеги и началници, Раците си сътрудничат с хора, будещи възхита

ОВЕН

Денят е напрегнат. Успехите от започнатите задачи не са сигурни. Звездите препоръчват да не действате импулсивно, ако замисленото от вас днес не носи очакваните резултати. Ще се сблъскате с неприятели, които са си поставили за цел да попречат на професионалните ви планове. Любимите ви хора са изпълнени с очакване за романтични мигове и приятни изживявания. Не ги лишавайте от тях. Вечерта си останете у дома и се отдайте на сексуални удоволствия, след които ще се почувствате преродени.

ТЕЛЕЦ 

Активността на работното място ще ви донесе очакваните резултати въпреки не малкото трудности. Успехи в професионалната област ви зареждат с оптимизъм. Денят е идеален за всички, които се занимават с творчески професии. Не се доверявайте на съвети от случайни хора. Не се поддавайте на емоцията. Отношенията в семейството ви са хармонични. Не ги съсипвайте с ината си и нежеланието да сте в хармония с половинката си! Любимите ви хора се надяват, че вечерта ще се усамотите и ще се отдадете на сексуални изживявания.

БЛИЗНАЦИ

Ще усложните отношенията с колегите и началниците си и веднага ще сте готови да предприемете крачка към смяна на работата си. Оценете вашите реални шансове, за да не се провалите. Не е настъпил моментът да се отказвате от поетите делови задължения. Ще платите висока цена, ако сте допускали сериозни грешки и не сте ги поправили. Семейството ви е недоволно от отсъствието ви вечерта, но ще се наложи да прояви разбиране. След като се приберете, дори и ако сте изтощени, не пропускайте сексуалните удоволствия, за да си спестите разправията с интимния ви партньор.

РАК

За вас е удоволствие на работното място да си сътрудничите с хора, будещи вашата възхита. Има какво да научите от тях, но не прекалявайте с ласкателствата и уверенията, че те са незаменими, защото и вие имате с какво да похвалите. Реализирайте полезните промени в живота си. Бъдете готови за активна и упорита работа, ако искате да изявите вашите възможности. Не пренасяйте лошото си настроение от работното място в семейството и на среща с партньора си. Вечерта се постарайте да не спорите с любимите си, ако имате намерение да ги приласкаете за сексуални удоволствия.

ЛЪВ

От сутринта сте напрегнати и разочаровани заради забавянето на важна среща, която ще обърка плановете ви. Приемете спокойно ставащото, защото може да се окаже във ваша полза. Не пътувайте. Следобед проведете спокойно и без агресия планираната среща. Не натяквайте на събеседниците си, че не обичате да чакате и сте разочаровани от закъснението им. Близките ви и брачния ви партньор очакват да сте заедно вечерта, мили жени. Отдайте се на чувствата си. Любимите ви са подготвили приятна романтична вечеря, след която ще се отдадете на сексуални удоволствия.

ДЕВА

За мнозина от вас денят изисква да помислите как да стабилизирате завоюваните позиции на работното си място. Предприемете бързи действия. Проявете инициативност и упоритост. Търсете най-доброто решение, за да вложите печелившо парите си. Разчитайте на помощ от колегите си, за да не пропилеете шансът си за успех. Не пътувайте. Не допускайте агресията да премине и в отношенията с любимите ви, които не са заслужили с нищо лошото ви отношение. Ако не сте се освободили от агресивната си нагласа, по-добре се откажете от сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Ако се занимавате с частен бизнес, бъдете перфектни в документацията си. Очаквайте да получите известие за приходи. Промените, които предприемате, да са добре обмислени. Конфликт на работното място е причината за възникналата необходимостта да разрешите наболели проблеми, от които до този момент нарочно бягахте. Не се надявайте на среща с дългоочакваната голяма любов, ако сте изживели скорошна раздяла. Още не сте в състояние да преценявате правилно новите си познати. Сексуалните мигове ще ви доставят удоволствие, ако срещнете взаимност в чувствата.

СКОРПИОН

Постъпките ви няма да са добре преценени в този ден. Хвърляте се със затворени очи в начинания, които не сте преценили докрай. Пазете се от недоброжелатели. Ще усетите прилив на сили. Оптимизмът ви заразява и колегите ви, но няма как да ви помогне да преодолеете трудностите по пътя си. Отдайте се на чувствата си и не пренебрегвайте романтичните мигове тази вечер. Може да пропуснете сексуалните удоволствия, единствено, ако те са насилие над волята ви, за да не разочаровате интимната си половинка.

СТРЕЛЕЦ

Имате възможност да проведете успешни разговори, свързани с намерението ви да смените работата си, ако вече не отговаря на знанията ви и не ви позволява израстване или скок към нов връх. Приключвате бързо с допълнителните задачи, ако се отдадете само на заниманията си на работното място. Брачната ви половинка се старае да се съобрази с вашите задължения, но сте длъжни да намерите време и за интимни мигове и разговори със семейството си. Сексът ще ви зареди с отлично настроение и ще влее във вас нови сили.

КОЗИРОГ

Радвате се на дългоочаквани резултати от положена преди време работа. На работното място се вглъбете в задачите си и ще се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел. Разрешаването на текущи делови проблеми ви носи удовлетворение и ви дава възможност да живеете спокойно. Радвате се на успех в личните отношения, но се пазете да не предизвикате ревността на половинката си заради неочаквано впечатляващо запознанство. От вас зависи дали ще изживеете незабравими сексуални мигове с интимната си половинка или ще решите да изневерите.

ВОДОЛЕЙ

Най-накрая преодолявате съмненията в себе си. Промяната на плановете ви е във ваша полза. Нарастват творческите ви способности, а също и възможностите да изявите уменията си. Началото на нови занимания е нежелателно. Откажете се от договаряне на съвместна дейност. Очертават се проблеми отново в личните отношения. Бъдете търпеливи и не питайте брачния си партньор за неща, за които не иска да ви отговори. Любимите ви са огорчени от непрекъсната ви заетост и нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия.

РИБИ

Всички делови разговори са успешни, въпреки че сте напрегнати. На работното ви място цари хармония, която ще ви помогне да се справите със задълженията си. Въздържайте се от делови пътувания. Не се опитвайте да отхвърлите непосилни професионални задачи, само за да блеснете пред колегите си. Наясно сте, че ако са ви изневерили няма да простите и ще приключите веднага отношенията с интимния си партньор, но ако вие сте залитнали встрани ще търсите начин да получите прошка. Сексът е от огромно значение за вас и за отношенията ви, но се отдайте на сексуални удоволствия, само ако чувствата ви са споделени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп