Хороскопът на Алена: Везните да внимават с пътната полиция, Скорпионите изобщо да не сядат зад волана

ОВЕН

Рано сутринта се заемете с текущите си задачи, особено с изостаналите. Възстановяването на хармонията в отношенията с колегите ви е най-важното ви задължение. Не се колебайте да им поднесете извиненията си. Стабилизирайте заеманата обществена позиция, вместо да си създавате трудности. Разправия с брачния партньор, предизвикана от вас, няма да завърши във ваша полза. Рискувате да се разделите, при това заради нежеланието ви да се съгласите с гостуването на негови роднини. Сексуалните ви отношения са в пълен застой, което вреди на психиката и здравето ви.

ТЕЛЕЦ

Намерете компромисно решение на проблем, предизвикал разправия на вашето работно място, въпреки че не ви засяга пряко. Прибързаността ви вреди. Не се ядосвайте, ако срещнете трудности. Обмислете задачите си за деня, степенувайте ги по важност, за да се справите без притеснение. Разрешете проблемите в личния си живот, но като осъзнаете и своите грешките и не само ги поправите, а и се извините на половинката си. Възвърнете си любовта и хармонията в семейните отношения, колкото и трудно да ви се струва да надмогнете ината си. 

БЛИЗНАЦИ

Днес сте застрашени от грешки и пропуски, само защото мислите ви са заети с новите идеи. За да избегнете проблемите насочете силите си към служебните си задължения. Обмисляте промени.  Правите опити да договорите работа в съдружие, но днешния ден не е подходящ за целта. Семейството ви очаква повече внимание от вас. Не го лишавайте от присъствието си заради заетост. Не забравяйте, че чувствата трябва постоянно да бъдат разпалвани. Сексуалният ви живот не е това, което очаквате. Причината е в преумората, която ви вреди на либидото.

РАК

Не бива да се обвързвате в делови отношения с непознати хора,  само защото са ви ги препоръчали ваши роднини, а и вие обичайно си патите именно от роднини, които или назначавате или им давате заеми. Това е една от най-честите възможности да бъдете измамени.  Избегнете предвидливо бъдещите загуби. Щастливи сте в личния живот. Хармонията в личните отношения ви зарежда със сили и с желание да сте още по-обичани. Вечерта ви очаква романтична вечеря, последвана от незабравими сексуални мигове. Денят не е добър за сключване на брак.

ЛЪВ

Отлична изява ще имат и хората на изкуството, но и всички останали хора, особено занимаващите се с научна дейност. Внимавайте с думите си. С остри изказвания, критика или премълчаване няма да постигнете нищо на работното си място. Не прекъсвайте събеседниците си, ако провеждате разговори. Прекалено сте уверени във верността на интимния си партньор и пропускате заплахата, надвиснала заради ваши неприятели, които искат да навредят на отношенията ви. Не изяснявайте отношенията си докато сте в леглото и сте се отдали на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Нервното напрежение блокира активността ви и е пречка пред осъществяването на плановете ви за деня. Бъдете внимателни в общуването с деловите си партньорите. Вашата сдържаност и тактично отношение към колегите и началниците ви помагат да съхраните добрия тон. Не проявявайте незаслужена амбиция. Не пренасяйте проблемите си от работата у дома, за да не навредите на отношенията с близките си, които изпитват досада от вашето отдалечаване, осезаемо дори и за вашите приятели. Зарадвайте половинката си със сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и можете не само да си създадете проблеми с пътната полиция, а и да претърпите материални щети. Интуицията ви предпазва от провал, който рискувате да предизвикате при доверяване на непочтени делови партньори. Не уговаряйте срещи. Не харчете получените пари. Брачният ви партньор се съмнява в чувствата ви, затова се постарайте да му докажете, че няма причина за притеснение. Не се надявайте,  че ако се отдадете на сексуални удоволствия разправията ще ви се размине.

СКОРПИОН

Пътуванията са успешни, ако не сядате зад волана. Бъдете компромисни, но не проявявайте наивност. Предпазливо допускайте в живота си нови хора. Промените са толкова неочаквани, че на някои от тях не ви е възможно да реагирате. Не допускайте натиск върху вашата воля. Семейните ви отношения са хармонични. не ги съсипвайте с ината си. От вас зависи да ги съхраните. Ако не сте семейни, днес ще срещнете подходящ партньор и ще се влюбите безумно. Не бързайте със сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не пренебрегвайте текущите си задължения, заради внезапно хрумнали ви начинания. Не налагайте с агресия реда и идеите си, защото ще предизвикате обратен ефект. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, ако се налага да поемете отговорност за поставената ви обща задача. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Внимавайте, защото ако сте семейни може да ви хванат в изневяра. Няма да се почувствате добре, ако се отдадете на сексуални удоволствия със случайни партньори заради ината си.

КОЗИРОГ

Не рискувайте с обещания, които няма да изпълните и сте наясно, че ще си спечелите неприятели! При делови срещи бъдете изключително тактични. Ще се справите отлично със задълженията си, ако не се оставите в лапите на депресията, заради липса на увереност в собствените ви възможности.  Разправии непрекъснато ще ви напомнят за себе си, подтиквани от вашите необмислени действия за изясняване на отношенията, създаващи конфликти в семейството. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Причината е в нежеланието ви да се откажете от компанията на приятели, заради които пропускате сексуалните мигове.

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте постигнатото и се заемете със служебните си задължения, за да завършите всичко в ранния следобед. Внимавайте при разговорите с колегите си и не се изкушавайте да спорите. И днес ви предстои разрешаването на проблеми. Внимавайте, да не навредите на личните си отношения, защото сте склонни да създадете проблеми с поведението си. Искате да се отдадете на сексуални удоволствия, но сте пропуснали да изясните недоразуменията с вашия партньор.

РИБИ

Ще ви изненадат непредвидени разходи. Практичността ви  не е повод да изисквате повече от позволеното от колегите си и да налагате мнението си. Тактът ще ви помогне да избегнете разправиите. Недоразуменията са предизвикани от емоцията, която не успявате да овладявате. Не сте в настроение за разговори с брачния си или интимен партньор, защото сте уморени и напрегнати, но отказвате да споделите причината. Това ви отдалечава от любимите ви хора и от сексуалните удоволствия. Не ги пропускайте, защото ще съжалявате.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп