Хороскопът на Алена: Везните да обмислят идеите си, Скорпионите да не величаят егото си

ОВЕН

Преди да пристъпите към начинания в празничния ден, които сте обмислили добре, стабилизирайте постигнатите резултати от завършените рутинни задачи, за което имате подкрепата и на ретроградния Меркурий.  Внимавайте при общуване с непознати. Не прекалявайте със своята самоувереност, за да подобрите финансовото си положение. Ще ви върнат заем, който ще ви помогне да осъществите идеите си. Проблемите в семейството и с интимната ви половинка идват от вашата непрекъсната заетост, а също и от нежеланието вида се съобразите с техните планове. Ако не сте се прибрали навреме, не се надявайте на романтични мигове и сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Днес, в празничния ден, сте приятно изненадани, че финансовото ви положение ще се подобри и ще ви възвърне самочувствието. Бизнесмените, развиващи търговска дейност могат да уговорят сключването на финансови сделки.  Задоволството ви е огромно. Ако околните не са сговорчиви и не се съобразяват с вас, причината може да е в прекалената ви критичност, подтикната и от ретроградния Меркурий. Несемейните жени могат да създадат хармонично семейство. На семейните, които нямат деца напомня, че е време да помислят за потомство. Прибързаните бракове или сексуални контакти не са желателни. 

БЛИЗНАЦИ

Не се колебайте въпреки празничния ден да приемете и допълнителни задачи, които в изобщо няма да ви натоварят. Гарантирате си отлични приходи. Деловите разговори са успешни. Планирането на работата ви за деня е във ваша полза. Очаквайте финансови постъпления, които идват навреме, за да инвестирате успешно, въпреки ретроградния Меркурий, само при предварително уговорени проекти и вложения.  Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да правите агресивен секс с партньорите си, само защото искате да си отмъстите.

РАК

Изцяло сте във властта на емоцията в празничния ден и ви е трудно да се концентрирате в работата си, но се дразните и от опитите да ви налагат промени.  Не обтягайте отношенията с колегите и се опитайте да не влизате в спор с никого на работното си място. Не се захващайте с нови задачи. Стабилизирайте постигнатото до момента, след като подкрепа ви дава и ретроградния Меркурий. Не бягайте от нови запознанства, които могат да се превърнат за несемейните жени в романтична връзка, ако да прецените дали сте сигурни в чувствата си. Семейните жени да не изневеряват само защото са обидени на половинката си, защото това не е оправдание и може да съсипят брака си. 

ЛЪВ

Проявявате наивността си от сутринта в празничния ден. Финансовото ви състояние може да се влоши, ако позволите да ви измамят и решите да вложите парите си в губеща дейност, само защото не се задълбочавате в предложенията, които ви отправят. Бързо ще осъзнаете грешката си с помощта на ретроградния Меркурий. Следобед сте в отлично настроение и ще се справите със служебните си задължения. Не отказвайте съвети от роднини, мили жени. Следобедът предлага нови запознанства и романтични увлечения. Ако не сте семейни, ще изживеете незабравими сексуални мигове, но само ако сте уверени, че чувствата ви са споделени.

ДЕВА

Денят е празничен. Не пренасяйте на работното място проблемите, породени в семейството ви, за които колегите ви не носят вина. Бъдете старателни и отхвърлете най-напред рутинните си служебни задължения. Ако ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте, защото ви носят добра възможност за материална стабилизация. Денят ви е емоционален, а и ретроградното движение на Меркурий също допринася за това. Очаквайте запознанства и неочаквани романтични приключения, заради покана за среща, която ако не сте семейни е време да приемете. Семейните жени да не изневеряват. Сексът ще ви зареди със сили и добро настроение. Не го пропускайте заради ината си.

ВЕЗНИ

Обмислете идеите си въпреки празничния ден и преценете дали не противоречат на вижданията на колегите ви и на вашите принципи. Задължени сте днес да завършите част от служебните си задачи и да отчетете резултатите до края на деня. Не спорете, че ви натоварват ненужно и проявете отговорност, с която ще докажете възможностите си. Начинанията са успешни, въпреки че Меркурий е ретрограден. Въпреки трудностите от сутринта, ще изживеете неочаквано романтично приключение, мили дами, но трябва да внимавате с контактите и новите запознанства. Нямате желание за секс, а и ако ще се развеждате, той е недопустим. 

СКОРПИОН

Колкото по-малко величаете егото си в празничния ден, толкова по-малко грешки ще допускате - знаете добре това, но не спазвате правилото. Насочете всичките си сили в приключването на служебните си задачите си, за да не си създадете проблеми с вашите колеги. Не позволявайте заблудата във вашите истински възможности да се превърне в началото на сериозен провал, особено при ретроградния Меркурий. Ще се радвате на неочаквани, но желани романтични приключения, които могат да се превърнат за несемейните жени в стабилна връзка. Семейните жени, които все още нямат деца, могат да се отдадат на сексуални удоволствия, но и да очакват зачеване на дете.

СТРЕЛЕЦ

Запазете добрия тон и добрите колегиални отношения, дори и ако се чувствате наранени и пренебрегнати в този празничен ден. Ще ви зарадват материални успехи от скоро завършени задачи. Проведете отложените разговори и съвещания на работното място, но без да договаряте проекти и финансирането им. Организаторските ви възможности ще бъдат оценени и с подкрепата на ретроградния Меркурий. Ревността създава сериозни недоразумения в личните ви отношения. Не опитвайте да измъкнете от любимите си признание, че са ви изневерили. Сексуалните удоволствия могат да премахнат недоразуменията в семейството ви. 

КОЗИРОГ

Вашето умение да мислите аналитично и задълбочено ви помага да разкриете нови и неочаквани възможности за изява въпреки че деня е празничен. Отнасяйте се предпазливо към поднесените ви идеи и предложения. Дълбоко в себе си сте неуверени и колебливи, но имате сили за активна работа и успешно ще приключите текущи задачи, дори и при ретроградния Меркурий. Избегнете влошаване на семейните отношения заради ината си и пренебрежението към желанията на машите близки. Не прекалявайте с претенциите към любимите си хора, за да не ги отблъснете. Подгответе приятна романтична вечеря и се отдайте на желан и от двама ви секс.

ВОДОЛЕЙ

Проявете решителност в празничния ден, за да осъществите идеите си. Изпълнението на служебните ви задачи точно в този ден е свързано с прилагане на нови методи, основани на знанията, които сте придобили скопо, но не сте изявили до момента. В общуването с колегите си бъдете компромисни, а и Меркурий ви го налага след като все още е ретрограден. Несемейните жени, които са срещнали подходящ партньор, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в семейните отношения. Сексуалните ви отношения са повода да се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте причината.

РИБИ

Подкрепа, която получавате неочаквано в празничния ден е причината за успех и в най-смелите ви начинания. Очаквайте среща, която може да стане повод за промени в професионалния ви живот. Не се доверявайте на непознати, случайно попаднали на работното ви място хора, за да си спестите удари от конкуренти,  които непрекъснато дебнат с подставени хора около вас, последвани и от финансови загуби при влиянието на ретроградния Меркурий. В семейството ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които все отлагахте. След напрежението през деня заведете любимите си на ресторант или си създайте уютна обстановка у дома, за да се насладите на чувствата си. Имате възможност да си доставите незабравими сексуални наслади.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп