Хороскопът на Алена: Везните да поканят колеги на обяд, Скорпионите да не отказват помощ от влиятелни познати

ОВЕН

Днес оценявате прекалено оптимистично неприятната ситуация, в които сте попаднали по ваша вина, но само с търпение и добра преценка ще се справите. От вас се изисква единствено признаване на грешките и коректност и спазване изискванията на ретроградния Меркурий. При необходимост проведете делови срещи, обещаващи ви финансов успех. След натоварения ден, вечерта ще изживеете незабравими  романтични мигове. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на вас и на партньора ви. не проявявайте егоизъм в интимните мигове.

ТЕЛЕЦ

Притежавате неподозирани възможности, които ще ви дадат сили да се справите успешно. Помощта, която ви предлагат колегите, приемете с благодарност. Бъдете активни, за да завършите задачите си до обед, въпреки все още ретроградното движение на Меркурий. Следобед ви изнервят неприятни новини, свързани с ваши близки. Не се съмнявайте в искреността на партньорите си. Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в семейните ви отношения, искат да ви навредят с интриги и клевети. Пазете се. Не допускайте срив в сексуалните си отношения. Не се лишавайте от здравословен секс.

БЛИЗНАЦИ

Внушили сте си, че ви манипулират, но грешите и си вредите заради ината си, а и с помощта на ретроградния Меркурий. Колебанието и отстъпчивостта ви няма да помогнат. Среща с влиятелна личност ще ви издигне неочаквано в очите на околните. Ще се нагърбите с нови отговорности. Не отказвайте да предприемете промените на работното място. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще са повод само за проблеми.

РАК

Постарайте се да намерите най-бързия начин да постигнете целите си, дори и с цената на известно забавяне, което ще настъпи ако се противопоставяте на ретроградния Меркурий. Не се оправдавайте за грешките си на работното място, защото ще задълбочите още повече конфликтите с вашите колеги. Бъдете внимателни и ги отстранете без намесата им. Не пътувайте! Не се поддавайте на провокациите на половинките си, проявяващи ревността си и целящи само да ви ядосат. Ще се изпокарате, ако не си наложите умереност и такт. Вечерта се отдайте с удоволствие и на желан и от двама ви незабравим секс.

ЛЪВ

Трудностите, свързани с уговорени делови разговори, ви преследват от сутринта. Този ден не е добър и за партньорите ви заради ретроградния Меркурий. Ще се справите по-добре с текущите си задачи. Вашите колеги са склонни да проявят безотговорност към техните задължения. Пазете се от запознанства с настойчиви хора, ако държат да работите заедно. Ще се радвате на неочаквано запознанство, мили все още самотни дами. Ако сте семейни не се впускайте в изневяра, привлечени от чара на свой колега, защото сексът, дори и ако ви е приятен, ще е повод за бъдещи неприятности.

ДЕВА 

Не се ядосвайте, ако вашите колеги отказват да се съобразят с вас и да приемат мнението ви, подтикнати и от ретроградния Меркурий. Бъдете тактични и не проявявайте прекалена самоувереност при провеждане на делови разговори. Предпазвайте се от грешки, които могат да се превърнат в причина за провал. Обсебени сте от мисълта за любимите си и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви очакват незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са естествен край на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си.

ВЕЗНИ

Проведете неотложен разговор с колегите си, като ги поканите на обяд, за да сте в по-непринудена обстановка, спазвайки и повелята на ретроградния Меркурий. Обмислете плановете си за следващата седмица, без да ги обсъждате с околните. Преценете дали да поставите началото на нов бизнес или е по-добре да изчакате. Не надавайте ухо на клеветите от колеги и приятели, а и от роднини, свързани с личните ви отношения. Стабилността ви в чувствата е причина да сте добри и в леглото. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ.

СКОРПИОН

Помощта на влиятелни хора, а сред познатите ви има и такива, ви носи полза, ако не я откажете инатливо, само защото се противопоставяте на ретроградния Меркурий. Обмислете нови възможности за професионална изява, които ви носят добри приходи. Не се отказвайте от участието на колеги в обсъждането на делови планове. Възможни са проблеми в семейството или с интимния ви партньор, заради ваши съмнения, които са безпочвени. Не правете прибързани изводи. Най-добрият начин за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими сексуални изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Трудностите са породени и от ваши минали действия, които имате възможност да поправите сега, когато Меркурий е все още ретрограден. Справете се сами, за да докажете, че осъзнавате грешката си. Назряващ служебен проблем няма да се разреши във ваша полза, ако стоите бездейни в очакване. Не налагайте мнението си, за да не развалите отношенията с колегите си. Пазете се от конфликти с ръководството. Семейните разправии не трябва да ви притесняват, защото ще ви донесат спокойствие, след като споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате.

КОЗИРОГ

Промените свързани с професионалния ви живот ще окажат влияние и на личните ви отношения, подтикнати и от ретроградния Меркурий. Не е във ваша полза да сте активни и да приключите заедно с вашите и задачите на ваши колеги. Поемането на нови служебни задачи ще ви дари уважението на вашите колеги. Стабилизирайте авторитета си. Бъдете верни в чувствата си и не наранявайте любимите си, ако сте семейни и щастливи. Не се притеснявайте, че сексът може да ви обвърже с интимния ви партньор, ако все още не сте готови за създаване на семейство.

ВОДОЛЕЙ

Не съсипвайте целия ден с нежелание за активна работа, дори и ако сте преуморени, за да не блокирате сами изпълнението на служебните си задачи. Емоцията ви е завладяла изцяло и заради ретроградния Меркурий. Заредете се с оптимизъм и бъдете активни, за да се справите блестящо. Въпреки, че не ви се работи и сте уморени, активността днес е задължителна. Личните отношения са проблемни, заради опитите ви за пореден път да наложите мнението си и да не изслушвате близките си. Опитвате се да властвате и в леглото, но сте виновни сами за отдалечаването на интимния ви партньор.

РИБИ

Избягвайте разговорите с колегите си и се заемете с изпълнението на спешните задачи. По-добре е да отложите взимането на делови решения, ако сте разсеяни или пък заядливи или се противопоставяте на предупрежденията на ретроградния Меркурий. Ако колеги се опитват да ви провокират да споделите плановете си за следващата седмица, отклонете без агресия въпросите им. Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали, за да си спестите страданията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп