Хороскопът на Алена: Везните да се срещнат с делови партньори, Скорпионите да бъдат предпазливи при запознанства

ОВЕН

На работното място се предпазвайте от конфликти, породени и от все още ретроградния Меркурий. Искате да смените част от хората от деловото ви обкръжение, което по ваше мнение блокира пътя ви, но денят не е подходящ за целта. Напълно сте убедени в правотата и в знанията си. Ето защо с повече упоритост ще имате успех в начинанията. Обърнете внимание на отношенията си в семейството. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите. Привлечени сте от сексапила на новото си завоевание, но не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното опиянение. 

ТЕЛЕЦ

Успехите ви в този ден може да бъдат последвани и от неочаквани обрати заради ретроградното движение на Меркурий. Не се хвалете и не създавайте повод за проява на завист от страна на вашите колеги. За да си спестите проявите на неприязън от знайни и незнайни ваши неприятели, се постарайте да не противоречите на никого. Бъдете умерени в думите и действията си. Очакват ви разправии с близките ви заради отказът ви да монтирате охранителна система в дома си, защото имате възрастни родители и сте сигурни, че те няма да се справят с нея. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат възможност да изживеете сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ 

Имате сили да се справите с всички трудности в днешния ден и най-вече да приключите с възникналите преди дни проблеми на вашето работно място, но спазвайте изискванията на ретроградния Меркурий. Отложете планираното пътуване. Ако сте изнервени и избухливи ще си попречите сами при реализацията на плановете ви за деня. Стабилизирайте постигнатото. Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот. 

РАК

Изяснете с търпение проблемите в семейните и приятелските си отношения, които са нажежени заради финансов спор, подтикнати и от ретроградния Меркурий. Не позволявайте да ви използват, за да избегнете бъдещи проблеми. Не давайте заеми. Занимаващите се с научна дейност могат да предприемат полезни промени, които ще им донесат успех. Вечерта обърнете внимание на семейството си и на брачния си или интимен партньор, защото отдалечаването може да доведе до раздяла. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях. 

ЛЪВ

Завършете задачите си на работното място. Не ви препоръчвам да се занимавате с търговия или финансови сделки, защото ще сте губещи при все още ретроградното движение на Меркурий. Запазете самообладание, въпреки че ще се налага отново да спорите с ваши роднини и доказвате правата си върху наследство, което сте получили преди години. Предупреждавам ви за неочаквана разправия заради ревност от страна на партньора ви, но по ваша вина. Бъдете мили и докажете невинността си с красиво подредена маса, вкусна вечеря, хубаво вино и сексуални наслади. 

ДЕВА

Не допускайте финансови загуби, които ще се отразят неблагоприятно и на отношенията с деловите ви партньори. Силното желание да промените нещо в напрегнатото ежедневие може да ви принуди да предприемете пътуване, но нека е съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Сторете го ако няма да навредите на служебните си задължения. Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот, скъпи жени и сте близо до отчаяние. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни. 

ВЕЗНИ

Срещнете се с делови партньори, чрез които да обмислите разширяване на дейността си, ако сте заети в сферата на частния бизнес. Промените ще ви помогнат да се справите успешно със задача, която има кратък срок на изпълнение. Не ви съветвам да предприемате делово пътуване заради продължаващото ретроградно движение на Меркурий, ако  няма кой да ви замести. Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение. 

СКОРПИОН

Бъдете предпазливи при запознанства, за да избегнете разочарованията заради присъствието на злонамерени хора от които трудно ще се освободите, защото сте в противоречие с изискванията на ретроградния Меркурий.  Не е изключено да ви принудят да премълчите мнението си по важен  въпрос, заради нечие недоволство, което би навредило на тях. Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

На работното си място не се преуморявайте. Вашите морални принципи ще се окажат в противоречие с финансовите предложения на деловите ви партньори. Не предприемайте действия във вреда на вашия авторитет, за който ретроградния Меркурий ще се погрижи вместо вас. Общуването с вашите близки никак не ви е приятно. Претенциите им към вас са безпричинни. Вашата брачна половинка е извън себе си от притеснение заради интригите, с които я засипват ваши злонамерени роднини. Докажете верността и чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади. 

КОЗИРОГ 

За съжаление Съдбата няма да ви донесе спокойствие, защото сте орисани да се справяте с проблеми, породени от нечии капризи и неизпълними желания, но няма как да откажете. Нищо чудно да ви споходят финансови и битови проблеми, които ще ви натоварят допълнително, но причината е ретроградното движение на Меркурий. Уговорете провеждането на делови разговори. Проявете гъвкавост в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома, мили дами. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Ползотворния делови разговор, проведен следобед ще ви ободри и зареди със сили и с нови надежди за професионална реализация. Съдбата ви подлага на сериозно професионално изпитание, за да види дали сте склонни да рискувате необмислено и да се провалите, вместо да спазите изискванията на Меркурий, който е днес е ретрограден. Отново се сблъсквате с проблеми в личните отношения. Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Семейството ви иска да посрещнете гости в края на седмицата и вече са поканени. Не са ви приятни, защото са ви създавали проблеми, но си наложете ги изтърпете няколко часа, защото вечерта ще закъснеете заради неотложни срещи и времето ви с тях ще е ограничено. Деловите срещи и разговори ще бъдат успешни, ако не се опитвате да наложите идеите си на всяка цена, противно на изискванията на ретроградния Меркурий. Несемейните ще срещнат подходящия партньор. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте сигурни в чувствата си. Естествено това изискване не важи за семейните жени.

Коментари

Задължително поле