Хороскопът на Алена: Везните обмислят начинания, Скорпионите да не следват чужди съвети

ОВЕН

Новите запознанства са източник на неприятности. Внимавайте не само за задълженията си на работното място, а и ако се налага да проверявате финансови документи в този ден. Установяването на нови делови контакти ви отваря пътя за начинания. Можете да реализирате плановете си и да проведете срещите си. Ще се радвате на неочаквани, но желани романтични приключения, които ви носят доволство и спокойствие. Не се надявайте сексът да премахне проблемите ви с любимите ви хора, особено ако те нямат желание за това. 

ТЕЛЕЦ

От сутринта сте във властта на емоцията. Ще си създадете проблеми, заради нежеланието ви да проявите сдържаност и да не давате израз на чувствата си пред завистливи хора. Подгответе се за опити за измама от страна на ваши бивши делови партньори, ако работите в сферата на частния бизнес. Постарайте се да не наранявате любимите си хора с нежеланието си да бъдете вечерта с тях и да си създадете романтична обстановка. Ако сте уморени тактично кажете, че не сте във форма за сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Отложете взимането на важни решения, защото сте объркани, съветите валят около вас и не успявате дори да отсеете правилните, а грешката от необмислените бъдещи последици трудно ще оправите. Не успявате да овладеете емоцията си, но се опитайте на всяка цена да си наложите спокойствие. Само с търпение ще успеете да стабилизирате постигнатото до момента. Ако не сте семейни се напрегнати и притеснени, защото нямате представа как да спечелите вниманието на харесван човек, който ви е завладял изцяло и ви пречи да вървите по пътя си. По-добре не бъдете настойчиви, а изчакайте Съдбата и интуицията ви да посочат подходящия момент.

РАК

В този ден, сте подвластни  на самозаблуда, водеща до противоречия на работното ви място. Материални проблеми заради ваши грешки ще ви развалят настроението. Деловите срещи и разговори няма да са успешни, ако сте разсеяни. Обмислете и подгответе финансови или трудови договори. Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимните си партньори, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Не се опитвайте да привлечете обекта на чувствата си чрез сексуални преживявания, защото може изобщо да не си допаднeте в леглото. 

ЛЪВ

Внимавайте да не влошите финансовото си състояние. Проявете предпазливост в общуването с хората от обкръжението си, особено от деловото. Пазете се от ненужни спорове и конфликти. Не предприемайте промени, дори и след задълбочен анализ. Работата ви спори. След работа се приберете у дома. Вечерта се отдайте на романтични мигове с любимите си хора. Сексуалните удоволствия не бива да отиват на втори план, защото ще ви помогнат да се заредите със сили и с добро самочувствие. 

ДЕВА

Постарайте се да избягвате начинанията, които няма да ви донесат мечтания успех, започнете ли ги в този ден, а вие имате навика да се инатите. Завършете служебните си задачи до края на деня. Ако сте изнервени не спорете и не се заяждайте с колегите си, защото ще си създадете сериозни проблеми. Не допускайте неочакван спор с брачната или интимна половинка да нажежи обстановката до скарване. Ако запазите хармонията в отношенията си, вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия, които ще ви заредят със сили. 

ВЕЗНИ

Денят е напрегнат, но въпреки това ви позволява да се заемете с обмисляне на начинанията, които отдавна планирате, само дето днес сякаш не ви се занимава точно с тях. Ако прецените, че ще се почувствате успокоени и разтоварени от напрежението  пътувайте и посетете ваши близки, но бъдете внимателни зад волана. Не се опитвайте да изяснявате проблемите с любимите хора. Каквото и да кажете, ще е във ваша вреда и ще ги отдалечи от вас. Не ревнувайте, причина няма. Денят не е добър за интимни отношения. Откажете се от секса.

СКОРПИОН

Трудностите са временни и са свързани преди всичко с материалното ви състояние, което не е в критичния минимум, но сте се притеснили заради желание да инвестирате във ваши проекти. Не следвайте чужди съвети, които са във ваша вреда, но сякаш сте обсебени от чара на хората, които ви ги поднасят. На работното си място ще се почувствате уморени и отпаднали. Пазете се от контакти с представители на противоположния пол. Запознанствата ще са разочароващи и ще ви наранят. Не допускайте сексуални контакти, ако не сте се опознали добре с новите си партньори. 

СТРЕЛЕЦ

Анализирайте не само работата си, а и поведението си. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността ви понякога избухната от нищото наранява, често болезнено околните. Не се колебайте и се извинете. Начинанията са успешни и ви носят добри финансови постъпления. Не пропускайте да споделите новите си идеи на работното място. Семейните двойки ще преживеят сложен период на изпитание на отношенията. Възможно е много от тях да са неподходящи и да се решат на раздяла. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор, само защото не искате да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате наранени. 

КОЗИРОГ

Ще отправят към вас делови предложения интересни. Не ги приемайте, защото, въпреки че ви мамят, не са изгодни за вас. Възможно е усложняване на отношенията на работното място и в семейството ви, ако сте нетактични. Нова информация, която ще получите днес ще ви принуди да преосмислите действията си и да промените начинът си на работа. Изпаднете ли в крайности ще усложните  личния си живот и ще изживеете любовни разочарования. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията на интимната ви половинка. Романтичните мигове и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили. 

ВОДОЛЕЙ

Не приемате критика, защото я възприемате като несериозна. Поговорете с хората от деловото си обкръжение, като ги поканите на обяд и споделете идеите и вашите критични забележки. В общуването с тях запазете спокойствие и не напрягайте атмосферата. Очаквайте приходи. Съобразете се с исканията на близките си и проявете търпение, ако нещо не ви харесва. Не спорете. Бъдете внимателни с хората, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните ще срещнат мечтаната половинка. Не бързайте да стигате до леглото. Не сте се опознали с новото си увлечение. Сексът може да се окаже верига за цял живот.

РИБИ

Забравете прибързаността, ако се налага на всяка цена да се захващате с нови задачи. Изчакайте до обед. Сутринта сте все още разсеяни и мислите за други неща затова са възможни пропуски и грешки, които няма да забележите, но ще имат негативни последици. На работното си място се справяте отлично със задълженията си. Деловите разговори и срещи  са успешни. Ще изживеете неочаквано романтично приключение, но внимавайте с контактите и новите запознанства. Ако сте в настроение и не се чувствате изморени, сексът с любимите ви хора ще ви създаде незабравими изживявания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп